Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klub Ślepaczkowy pisze:Lidko, które zdjecia mam dać do konkursu?
rozpoznałam Kubusia, Dziewczynkę, a ten maluszek ma już imię?
lidka02 pisze:Klub Ślepaczkowy pisze:Lidko, które zdjecia mam dać do konkursu?
rozpoznałam Kubusia, Dziewczynkę, a ten maluszek ma już imię?
Ta mała ślepinka czarna to JulkaRomek widzi na jedno oczko leczymy grzyba ...Nie startujemy tym razem tak tylko wkleiłam
będziemy kibicować innym
alessandra pisze:A wszystkich proszę o korektę jesli ma być inny opis zdjęcia lub zmieniony
alessandra pisze:kochani, jerzykowka jest w szpitalu, prosiła o kciuki - ma poważne badania-trzymajmy za dobre wyniki, oby wreszcie udało sie zdiagnozować stan i okazało,że sprawa jest błaha
wiiwii pisze:alessandra pisze:kochani, jerzykowka jest w szpitalu, prosiła o kciuki - ma poważne badania-trzymajmy za dobre wyniki, oby wreszcie udało sie zdiagnozować stan i okazało,że sprawa jest błaha
trzymamy wszystkie łapki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meggi 2 pisze:Takie tu ślicznoty , to my bez szans z Kreciczkiem. Mam nadzieje , że wpłata ode mnie już wpłynęła?
alessandra pisze:Bagienko, tak ta ucho powiem,że wg mnie Michaś jest misiem , tylko kamufluje sie w tym futerku kota, ale ciii...![]()
![]()
To zdjęcie z podróży Michasia autem z Poznania do Warszawy- jechał na wizytę do Pani dr Neski, która jest nie tylko wspaniałym specjalista nefrologiem i endokrynologiem, ale wspaniałym człowiekiem![]()
Michaś mimo,że jest całkowicie niewidomy i nie ustalono u okulisty tej przyczyny prócz tego,że z pewnością wzrok stracił dosyć nagle jako dorosły kot, to zaufanie jakie ma do Joasi oraz jego tchnąca niesamowitym spokojem osobowość sprawiaja, że Joasia jak dziecko go nosi pzrylepione do niej- proponowałam takie dzieciece nosidełko, u mojego znajomego sprawdziło sie na kocieA poza tym Michas bardzo płacze w kontenerze i ma wielki uraz po klatce w schronisku, wiec tak własnie podrózuje sobie z całym ekwipunkiem
Przyznam,że mój Wolfi[*] dokładnie tak samo podrózował ze mną, poza tym był za cieżki do kontenera , więc nosiłam go na sobie jak dziecko
Na zdjeciu tylna kanapa w aucie , wesoła parasolka od cioci meksykanki, aby Michas miał cień, kuwetka i oczywiście micha do picia wody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 98 gości