MILAGRO szylkretowy cud mniemany w DOMKU szczesliwa!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 04, 2006 10:46

No i stało się. Wczoraj się dokociliśmy:)
Jest to kilkumiesięczny kotek, którego wzięliśmy od znajomych, gdy okazało się, że ich dziecko ma alergię (bez komentarza).
Jest mały, rudy, ogromnie przytulasty i mruczący. Oczywicie osyczała go, obwarczała itp. Budze się dziś rano, a tu jedno pod kołdrą (Kicia), a drugie na (Rudy).:)
Miałam już upatrzonego Cyryla, tutaj z miau, ale niestety - Rudy mógł trafić do mnie, albo do schroniska...

Line

Od: Pt paź 28, 2005 11:40

Post » Pon sie 12, 2013 9:38 Re: MILAGRO szylkretowy cud mniemany w DOMKU szczesliwa!!!!

o rany, Baryłka już tyle lat u mnie, a jej wątek jeszcze istnieje:) :1luvu:

Line

Post » Śro sie 14, 2013 9:17 Re: MILAGRO szylkretowy cud mniemany w DOMKU szczesliwa!!!!

I ja tu czasem powracam :kotek:, niezmiennie kończę czytanie ze łzami wzruszenia.
Co tam u Was, Line?
Niełatwo uratować świat. Uratować jedno życie jest bardzo łatwo.

frida

Od: Pt paź 01, 2004 0:17

Post » Śro sie 14, 2013 9:24 Re: MILAGRO szylkretowy cud mniemany w DOMKU szczesliwa!!!!

O hej; zastanawiałam się właśnie, czy tu działasz jeszcze:) Leci, leci. Baryła jest królową w domu, rządzi każdym, jak chce. Uwielbia spać na poduszce itp. Powiem ci, że jest kotem idealnym. A umaszczenie ma przewspaniałe:) Podporządkowała sobie Rudego - choć to taki trochę fajtłapa:)
Niczego się nie boi i nawet podczas burzy śpi na oknie, a Rudy trzęsie się w zamkniętej łazience:)

Line

[poprzednia]