Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 05, 2013 11:08 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

To ja króciutko.

Basiu ['] Twoje Obłoczki są już u SIEBIE!!!
Nowa Duża nie mogła się doczekać Tuptusia i Atomka. Wszystko dla nich przygotowała, ale przede wszystkim najbardziej czekała kiedy będzie mogła dotknąć i przytulić chłopaków.
Tuptuś od razu wszystko zwiedzał, podziwiał widoki za oknem. Atoś "sprawdzał" :wink: czy za tapczanem też jest fajnie.
Dzisiejszą noc Tupti spędził już przytulając się do Pani Gabrieli, Atomek wyszedł z ukrycia i daje się pogłaskać.

Chłopacy bądźcie szczęśliwi!!!

Asia wypoczywa, ale jak tylko będzie miała możliwość to opisze wszystko ze szczegółami.

Zosiu - meksykanko, Rafale bardzo dziękuję w imieniu swoim i Asi za zaopiekowanie się nami. Macie wspaniały, ciepły, klimatyczny dom. Żubra jest przepiękna, ma takie jedwabiste futerko. A Mileczki umaszczenie mnie urzekło.
Po emocjach związanych z rozstaniem z Obłoczkami "złapałam" u Was oddech. Zosiu poproszę o przepis na tartę/mufinki ze szpinakiem. Pyyyyycha.

Korciaczki ogromnie się cieszę, że znowu po latach udało nam się spotkać.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon sie 05, 2013 11:44 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Oj wyobrażam sobie co to musiały być za emocje...

A przepis tez poprosze gdyż od maja zostałam szpinakowym maniakiem ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon sie 05, 2013 18:34 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Bardzo się ciesze, że białaski w końcu znalazły swoje miejsce na ziemi. Trzymam kciuki za nich :ok: :ok:
A jak Michaś? Asiu, czy paczka dla Meli dotarła?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sie 06, 2013 22:18 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Jak Obłoczki? :kotek:

Petka, no musiały Tychy przyjechać do Warszawy, żeby spotkać się z Poznaniem; i odwrotnie
my także się cieszymy!:-)
Meksykanko, Reniferze: dzięki przeserdeczne za absolutnie wszystko-wszystko!:-)
pozdrawiamy Was wszystkich
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro sie 07, 2013 0:24 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kciuków nadal nie puszczam :ok: :ok: :ok: :ok:

A fotki będą :oops: :oops: :oops: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sie 07, 2013 11:52 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kochane, przepraszam, że dopiero teraz się odzywam - pogoda mnie rozkłada i, niestety, troszkę kłopotów rodzinnych :oops: Wiedziałam też, że Kasia dała znać :D

Ewelinko, paczka doszła - Mela szaleje :mrgreen: Dziękujemy :1luvu:
I Michaś dostał paczkę od Mamy Chrzestnej - Oli :1luvu: , więc dużo prezentów w domu naszym :wink: :D Dziękuję :!:
Michaś dobrze, wyniki gorzej. Napiszę o nim i reszcie Ukochań jutro.
Teraz o Basinych Obłoczkach :D

Obłoczki mają się świetnie :dance: :dance2: Codziennie rozmawiam z ich wspaniałą nową Dużą, więc szczegóły znam na bieżąco - to wielka radość!!! Chłopaki czują się w nowym domu wyśmienicie, mają tam troskliwe, serdeczne opiekunki - Panią Gabrielę :1luvu: i jej Mamę :1luvu: . Bez przerwy domagają się ich zainteresowania i pieszczot :lol: Panie zachwycają się ich niezwykłą naturą, grzecznością, mądrością i wylewnością. Mówią, że to takie dobre koty... Basieńka może być dumna i chyba już zupełnie spokojna o przyszłość Tuptusia i Atomisia...
Jestem szczęśliwa, że tak zakończyła się, a raczej rozpoczęła nowa droga kochanych Basinych Obłoczków :!:
Zdjęcia i relację chyba zamieści tu na forum również nowa Duża białasków :D

To pierwsze momenty Tuptusia :love: w nowym domku (Atoś :love: w tym czasie wstydził się za tapczanem :wink: )
Obrazek

Obrazek

Chciałabym też podziękować, tak najgoręcej jak potrafię Peci :1luvu: , Zosi :1luvu: , Agnesce :1luvu: Małej1 :1luvu: Agapkom :1luvu: , wolontariuszkom schroniska w szczytnie :1luvu: , Vill i całemu Paktowi :1luvu: KitceRzeszów :1luvu: CatAngel :1luvu: i wszystkim, którzy ogłaszali białaski, którzy im pomagali i trzymali za nie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednym słowem dziękuję WAM, Kochane :!: To była bardzo szczególna adopcja i wspólnymi siłami udało nam się zapewnić Obłoczkom ich własne niebo na zawsze :wink: :D Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cieszę się, że podczas podróży do Warszawy udało mi się wreszcie poznać osobiście niezwykłe Korciaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam nadzieję, że następnym razem zobaczymy się w Poznaniu - zapraszamy Was, dziewczyny, nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!

W domu Zosi i Renifera było mi tak dobrze, że już planuję przeprowadzkę w wieku emerytalnym :mrgreen:
Genius loci mnie zachwycił, gospodarzami zachwycam się od dawna :wink: :D , a kociaste zawojowały moje serce. Szczególnie Milupka... :love:
Nawet upał w tym magicznym miejscu łatwiej się znosi. Niestety w pociągu magii zabrakło i tylko dzięki zapasom lodu i wody z lodem udało mi się przetrwać. I dzięki Peci :1luvu: - Kasieńko, Ty wiesz...
Ku uciesze zamieszczam fotkę z survivalu - na zdjęciu opuchnięta mrożona Jerzykówka czyli zamrożone wkłady gdzie się da, a na głowie ręczniczek mokrusieńki i zimniuteńki. Polecam ten sposób przetrwania :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 07, 2013 12:12 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Zdjęcie genialne! :mrgreen:

Aśka Ty mi przyślij wreszcie wiesz co :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro sie 07, 2013 12:52 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Ale fajne zdjęcie :D
A i sposób chłodzenia doskonały.
Dziewczyny opatentujcie go :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro sie 07, 2013 15:49 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

chętnie poznamy na miau domek Obłoczków -zapraszamy :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 08, 2013 8:46 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Przepraszam, ze się wtryniam, ale moze się komuś coś przyda? viewtopic.php?f=20&t=155460&p=10017885#p10017885
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 08, 2013 11:58 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

:dance: :dance2: :dance:

:ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt sie 09, 2013 9:34 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Proszę o nr telefonu do Petki1 , jesli ktos zna- bardzo pilna sprawa
Peciu, muszę z Tobą porozmawiac w/s Joasiu
Jeśli jest ktos na watku z Poznania i może/zechce pomóc, bardzo prosze o kontakt ze mną na pw

edit: już mam, dziekuję

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sie 13, 2013 10:54 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kochane, mam dwie wiadomości: dobrą i złą. Pierwsza to taka, że mam w domu trochę lepszy Internet, którego da się używać, a druga to taka, że powoli wracam do zdrowia :wink:

Dzięki nieocenionej Peci i jej przeogromnej pomocy :1luvu: m.in. w piątek dotrzemy na kolejną kontrolę Michasia :ok: :ok: :ok:

Olu... :1luvu:

Zosik :1luvu: , dziękuję nieprzytomnie Tobie i Reniferowi za ratunek Rysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na wieści i zaciskam kciuki, pomimo kiepskiej formy baaaardzo mocno :ok: :ok: :ok:

Moje Ukochania mają się świetnie, a ja pękam ze szczęścia gdy tylko o nich pomyślę :D
Pozdrawiamy całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 16, 2013 21:59 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

jerzykowka pisze:
A oto Michaś wieczorową porą :1luvu:
Obrazek

villemo5 pisze:Jaki on cudny!

on jest po prostu przepiękny !!!!!! cudny duży Rudasek :1luvu:

Michałku,cały czas myślę o Tobie o trzymam mnóstwo kciuków :ok: :ok: :ok:
Walcz kochany :ok: :ok: :ok:

Asiu,jak juz wspomniałam u Kasi w wątku,dzięki Wam miałam najpiękniejsze chwile swojego urlopu
1.spełniło się moje marzenie z kiedyś i teraz - poznałam Was obie :1luvu:
2.tak jak z Tobą :1luvu: nie ściskałam się bardzo dawno i dawno sie tak nie wzruszyłam

Obrazek

Jestem bardzo szczęśliwa ,ze Ciebie i Kasię poznałam :1luvu: :1luvu:
Zazdraszczam CI jak nie wiem co tych loków jakie masz,daj miiiiiii !!!!! :oops:

Trzymam przede wszystkim za Ciebie cały milion kciuków,wiemy za co :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cudowne masz stadko psio-kocie :1luvu: Tyle zwierzaczków a wszystkie takie zadbane,ze aż serducho się raduje,każde jedno w najdrobniejszym szczególe wychuchane :1luvu:
Wielki szacun dla CIebie :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sie 21, 2013 13:49 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

a my zapraszamy do głosowania :D : viewtopic.php?f=1&t=155703&p=10035559#p10035559
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

[poprzednia][następna]