Jak by było nudno, gdyby wszyscy lubili to samo.
Ciekawe czy wywaliłam kasę w błoto, czy jednak te nieroby chociaż trochę ucieszą się z poidełka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:No, proszę przez jeden dzień popadało i już dzisiaj kosili trawę![]()
Choć szczerze mówiąc, nie wiem, czy mieli co kosić![]()
Fontanna pewnie będzie dopiero w przyszłym tygodniu.
Zamówiłam ją do domu więc muszę tak to zrobić, żeby nie była za wcześnie, bo na razie nie będzie miał kto odebrać przesyłki od kuriera.
morelowa pisze:To tylko Ty masz tak z kurierem, czy inni też? Bo ja to mówiłam kurierowi, żeby dzwonił i umawiał godzinię,zamiast lecieć po próżnicy, a jak mnie nie zastał, to przyjeżdżał drugi raz - po prostu. I jeszcze sie tłumaczył, że nie wziął telefonu.
Broszka pisze:A jak to zrobisz że fontannę wyślą dopiero w przyszłym tygodniu?
Ostatnio przysyłają bardzo szybko, nawet paczka potrafi dojść już na drugi dzień po zamówieniu.
JolaJ pisze:Już widzę Fio jak próbuje rozebrać ja na części.
Broszka pisze:Nie zapomnij robić fotek przy rozpakowywaniu i podłączaniu poidełka
NatjaSNB pisze:Tośka natomiast w ogóle tego nie tyka... ona ma swoją miseczkę na wodę w kuchni i domaga się wymiany wody jak tylko zapragnie jej się pićNawet jak wymieniałam 5 minut wcześniej, nie ma bata... ona musi widzieć, że wylewam i wlewam... dopiero się napije. I to tyle, że potem siedzi i beka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 74 gości