Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 10, 2013 19:39 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

To dobrze, że wszyscy się różnią :D
Jak by było nudno, gdyby wszyscy lubili to samo.

Ciekawe czy wywaliłam kasę w błoto, czy jednak te nieroby chociaż trochę ucieszą się z poidełka?
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie sie 11, 2013 14:23 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Ja jeszcze muszę poczekać z zakupem bo nie ma teraz kasy.
Ciekawe jak chłopcy zareagują :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon sie 12, 2013 9:43 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

No, proszę przez jeden dzień popadało i już dzisiaj kosili trawę :D
Choć szczerze mówiąc, nie wiem, czy mieli co kosić :roll:

Fontanna pewnie będzie dopiero w przyszłym tygodniu.
Zamówiłam ją do domu więc muszę tak to zrobić, żeby nie była za wcześnie, bo na razie nie będzie miał kto odebrać przesyłki od kuriera.
Obrazek

Revontulet

Post » Pon sie 12, 2013 13:43 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

To tylko Ty masz tak z kurierem, czy inni też? Bo ja to mówiłam kurierowi, żeby dzwonił i umawiał godzinię,zamiast lecieć po próżnicy, a jak mnie nie zastał, to przyjeżdżał drugi raz - po prostu. I jeszcze sie tłumaczył, że nie wziął telefonu.

Koszenie sie odbywa na zasadzie planu do wykonania, a nie wysokości trawy itp. :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sie 12, 2013 15:10 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Revontulet pisze:No, proszę przez jeden dzień popadało i już dzisiaj kosili trawę :D
Choć szczerze mówiąc, nie wiem, czy mieli co kosić :roll:

Fontanna pewnie będzie dopiero w przyszłym tygodniu.
Zamówiłam ją do domu więc muszę tak to zrobić, żeby nie była za wcześnie, bo na razie nie będzie miał kto odebrać przesyłki od kuriera.

Mój TZ też wyskoczył z kosiarką w sobotę ale trawa wypalona słońcem i tylko chwasty gdzieniegdzie porosły.

A jak to zrobisz że fontannę wyślą dopiero w przyszłym tygodniu?
Ostatnio przysyłają bardzo szybko, nawet paczka potrafi dojść już na drugi dzień po zamówieniu.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon sie 12, 2013 15:21 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

morelowa pisze:To tylko Ty masz tak z kurierem, czy inni też? Bo ja to mówiłam kurierowi, żeby dzwonił i umawiał godzinię,zamiast lecieć po próżnicy, a jak mnie nie zastał, to przyjeżdżał drugi raz - po prostu. I jeszcze sie tłumaczył, że nie wziął telefonu.

Jeden raz miałam takie przeboje z kurierem, że dziękuję bardzo. Nigdy więcej. W żaden sposób nie dało się z nim niczego ustalić. Po prostu zostawił awizo.

Broszka pisze:A jak to zrobisz że fontannę wyślą dopiero w przyszłym tygodniu?
Ostatnio przysyłają bardzo szybko, nawet paczka potrafi dojść już na drugi dzień po zamówieniu.

Dopiero dzisiaj zapłaciłam :mrgreen:
Nawet jeśli jakimś cudem od razu dzisiaj ją wyślą to i tak najwcześniej będzie u mnie w środę. A w środę już będzie miał kto ją odebrać :D
Obrazek

Revontulet

Post » Pon sie 12, 2013 17:14 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Kinia, czekam na foteczki z okazji przybycia fontanny :D
Już widzę Fio jak próbuje rozebrać ja na części.

Kiedy będzie nowy wątas?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sie 13, 2013 8:23 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

JolaJ pisze:Już widzę Fio jak próbuje rozebrać ja na części.

:twisted:
Tego właśnie się boję.

Wątek będzie jak przyjdzie na niego czas :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 13, 2013 9:15 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Nie zapomnij robić fotek przy rozpakowywaniu i podłączaniu poidełka :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 13, 2013 9:20 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

U mnie poidełko było hitem przez ok 15 minut :roll: Kupione specjalnie dla Bazyla, który na dźwięk kapiącej z kranu wody pędził na złamanie karku :wink:
Teraz sobie stoi, on pije z niego ale jakoś bez przekonania. Tośka natomiast w ogóle tego nie tyka... ona ma swoją miseczkę na wodę w kuchni i domaga się wymiany wody jak tylko zapragnie jej się pić :roll: Nawet jak wymieniałam 5 minut wcześniej, nie ma bata... ona musi widzieć, że wylewam i wlewam... dopiero się napije. I to tyle, że potem siedzi i beka :mrgreen:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto sie 13, 2013 9:47 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

No cóż, liczę się z tym, że oleją sprawę.
Ale dopóki sama tego nie sprawdzę to się nie dowiem.
Mam nadzieję, że chociaż przez jeden dzień bedą zainteresowani :wink: .
Broszka pisze:Nie zapomnij robić fotek przy rozpakowywaniu i podłączaniu poidełka :P

Muszę aparat naładować, bo w zoo+ jest wiadomość, że już wysłali.
Do W-wy paczki zawsze idą z zoo+ dwa dni. Czyli paczka powinna być w piątek (czwartek święto). Byłoby idealnie. Tak właśnie planowałam :mrgreen: .
NatjaSNB pisze:Tośka natomiast w ogóle tego nie tyka... ona ma swoją miseczkę na wodę w kuchni i domaga się wymiany wody jak tylko zapragnie jej się pić :roll: Nawet jak wymieniałam 5 minut wcześniej, nie ma bata... ona musi widzieć, że wylewam i wlewam... dopiero się napije. I to tyle, że potem siedzi i beka :mrgreen:

Ładnie Cię wychowała :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Śro sie 14, 2013 9:05 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Powariowali!
Fontanna już jest w doręczeniu 8O
Obrazek

Revontulet

Post » Śro sie 14, 2013 9:16 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Dlatego dziwiłam się Twoim założeniom że dopiero w przyszłym tygodniu się spodziewasz :wink:
Ostatnio naprawdę błyskawicznie wysyłają :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro sie 14, 2013 9:27 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Zakładałam, że najwcześniej dojdzie w piątek. A tu taka niespodzianka.
Zawsze paczka szła do mnie dwa dni.
Jestem w szoku, że wysłali wczoraj, a dzisiaj już jest w doręczeniu 8O
Nie wiem tylko czy uda nam się dzisiaj ją odebrać.
Obrazek

Revontulet

Post » Śro sie 14, 2013 9:30 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Dokładnie teraz zooplus jakos bardzo szybko działa. Ja niedawno robiłam spore zamówienie wieczorem w środę i byłam przekonana że dostarczą mi je w okolicach poniedziałku-wtorku,a tu w piątek dostaję smsa od kuriera,że ma paczkę. 8O

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

[poprzednia][następna]