Witam Was wszystkich, kociomaniaki, i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona! Forum jest niesamowite, w momencie, gdy postanowiłam przygarnąć kota znalazłam tu wiele przydatnych informacji (za najważniejsza uważam porady dotyczące doboru dobrej karmy). Dotychczas tylko czytałam, ale postanowiłam zacząć już się też udzielać na forum, jako, że od tamtego czasu o kotach się wiele dowiedziałam. Przewertowałam masę artykułów i poradników na temat kociego behawioryzmu, żeby poczuć się nieco pewniej w roli kociego opiekuna.
Kot zagości u nas już jutro!

http://img819.imageshack.us/img819/1695/evun.jpg
Podobno jest mega przytulaśny i domaga się pieszczot na każdym kroku. Wyprawka dla kota już zrobiona - kuweta, łopatka do niej, żwirek, miski (trzy - na wodę, suchą karmę i mokrą), jedzenie nabyte, szczotka, obcinaczka do pazurów, jeśli drapak nie wystarczy, jakieś nagrody, zabawka. Ufff.....mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam??? Osobnego posłania mu nie kupuję, mam za to kocyk, który się świetnie do tego nada, a drapak przyjdzie na dniach

Teraz tylko największym wyzwaniem dla mnie będzie dać mu święty spokój jak go wprowadzimy do nowego mieszkania - wiem, że potrzebuje czasu na ogarnięcie nowego domu i nie będę mu się narzucać, żeby mnie jeszcze nie znielubił