mir.ka pisze:jak byś jeszcze dorzuciła trochę fotek dziewczyn , to by szybciej poszło![]()
postaraj się zachęcić je do współpracy
Dzisiaj są bardzo rozleniwione.
Pola nawet zapakowała się pod kołdrę i z sesji nici

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:jak byś jeszcze dorzuciła trochę fotek dziewczyn , to by szybciej poszło![]()
postaraj się zachęcić je do współpracy
Marcyśka pisze:Ja czekam na fotki dziewczynek![]()
Przykro mi ale nie będę mogła za bardzo dzisiaj pomóc,może wieczorem bo mam pełno spraw do załatwienia na mieście.ALe mam nadzieję ,że dacie radę
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ja czekam na fotki dziewczynek![]()
Przykro mi ale nie będę mogła za bardzo dzisiaj pomóc,może wieczorem bo mam pełno spraw do załatwienia na mieście.ALe mam nadzieję ,że dacie radę
Ja też. Niedługo muszę się szykować bo jadę do lekarza w sprawie poprawienia skierowania.
Też pewnie będę dopiero wieczorkiem.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ja czekam na fotki dziewczynek![]()
Ja też. Niedługo muszę się szykować bo jadę do lekarza w sprawie poprawienia skierowania.
Ja muszę dzisiaj iść z Kropką na odrobaczanie
mir.ka pisze:to się szykuj do doktorka, może wieczorem damy radę
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ja czekam na fotki dziewczynek![]()
Moje zaliczyły wszystko w tym roku w kwietniu. Odrobaczenie , szczepienie, i przegląd ogólny kota.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ja czekam na fotki dziewczynek![]()
Moje zaliczyły wszystko w tym roku w kwietniu. Odrobaczenie , szczepienie, i przegląd ogólny kota.
No to masz już wszystko załątwioneKropka musi mieć co miesiąc odropaczanie dopóki nie skończy 6 miesięcy.I jeszcze tak za trzy miesiące muszą być szczepione.Oraz czeka mnie jeszcze raczej sterylizacja Kropki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1418 gości