Salatki sa pyszne,ale brat nie rusza,wiec na grila nie robimy

-on z warzyw to najchetniej schabowego

Po 17.
Robie sobie fileta ,to i kotom dalam fileta z kurczaka- zamarly nad miskami,popatrzytly na mnie, popatrzyly z niedowierzaniem na siebie,obwachaly..............po dluzszej chwili z niesmakiem zaczely jesc.....zjadly troche ,sprawdzily,czy we wszystkich miskach jest kurak- rudy sie poddal-poszeld do swojej miski dokjonczyl i zjadl z miski Gucia,Smakusia zjadla pol i zostawila,bym sama sobie zjadla, W Gucia misce tez jest- teraz Gucio zastanawia sie nad swoja miska,czy na pewno nie dam nic lepszego
Nie dam

Wieczor:
Bylam w dzungli-temperatura duzo lepsza,tylko komarzyce nie daja zyc i atakuja na calego
Znow wykarczowalam kawalek w dzungli.
Sa takie miejsca z boku,ktore mnie pokonuja ,bo kiepsko z dostepem-np. piwonie sa piekne,ale jak je oplewiacie? Dla mnie to trudne

I czym plewicie pod krzeczkami-w aroniach mam perz w pedach ,to horror plewienie miedyz nimi i przy samym plocie tez niewygodnie

Jakies pomysly?
Ogarnelam kuwety i siedze sobie,koty leza- planuje znow poczesac Gucia-klaki z niego wychodza stadami

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.