Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Dziewczyny nie piszcie takich rzeczy !! Ania ma naprawdę duzo kotów swoich i bezdomnych na utrzymaniu a ostatnio straciła prace. Bardzo pomaga kotom i robi co może ale gdyby podchodzić do sprawy ze wszystkie znalezione koty należy brać na dt to większość z nas zamienilaby sie w zbieraczy , trzeba zachować odrobine rozsądku a prawda taka ze większość z nas na 2 - 3 koty a Ania samych tymczasow które sie u niej zasiedzialy ma 3. Hotelik to wg mnie dobry pomysł, dorzuce sie a w poniedziałek wyśle Ci Aniu pare puszek dla kotka wyślij mi na pw adres
kasia1568 pisze:Ania prześlemy pieniążki na hotelik jeśli podejmiesz taką decyzję (jak widzisz jest troszkę chętnych) chociaż na czas leczenia. A jesli masz jak pisze wanilia mozliwość na działce jakiegos domku ... ten drugi też bieda i też potrzebuje pomocy. Kurcze i jeszcze te pogody najpierw upał, teraz burza i deszcz i nagłe ochłodzenie to dla tych chorych kociaków nie sprzyja zdrowiu!
LenamaLeona pisze:Zaraz zaraz kot wygląda na chorego, charczy i ciężko oddycha. Nie ma lecznicy w Łodzi, która mogłaby go zatrzymać na kilka dni w trakcie leczenia? Koteczek jest w takim stanie, że można go bezpiecznie wypuścić na dwór? Nie wiem, nie znam się, tylko pytam. Z tego co przeczytałam jest wielu chętnych żeby pomóc, tylko o jaką pomoc konkretnie chodzi?
CatAngel pisze:Bidusie
Cioteczki w rossmanie jest promocja saszetek i tacek po 0,89 sama dzisiaj zakupiłam 65szt A i puszki po 1,99
Myślę że warto.
Czarna puma pisze:Nie wierze,ze osobsa ktora dlugo dziala na forum moglaby wywalic kota na uliceZawsze jest jakies awaryjne rozwiazanie!
W takim razie zaproponuj takie rozwiązanie zamiast wpisywać melodramatyczne komentarze. Najłatwiej jest rozwiązywać problemy na odległość, niestety, z bliska to już nie takie proste![]()
alix76
LenamaLeona pisze:Jak uważacie, lepszy hotelik czy działki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 315 gości