Aniada pisze:Tym śnieżkiem zemszczę się za szczurzy ogon, który od kilku dni blokuje mi wejście na wątek Kotki Wodnej.
o wa, uprzedzałam od razu, na czerwono.. [dąsik] ;>
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Tym śnieżkiem zemszczę się za szczurzy ogon, który od kilku dni blokuje mi wejście na wątek Kotki Wodnej.
Hańka pisze:Ja-smina pisze:Aniada pisze:Ja-sminko, poproszę śnieżek. Z temperaturką tak -4. Żeby się ładnie utrzymywał.
O,K, przystępujemy do działania, tylko, że.........wyczerpaliśmy na 3 kwartał limit kontraktów z NFŻ (Narodowy Fundusz Życzeń) i realizacja zamówienia jest możliwa dopiero w 4 kwartale![]()
Za wszelkie opóźnienia przepraszamy
Skargi prosimy kierować bezpośrednio do NFŻ
Tiaaa... Tylko bez poślizgów, proszę, takich jak w ubiegłym roku, gdy białe były Święta ino nie TE.
Anemon pisze:Aniada pisze:Spokojna Twoja rozczochrana, było ustawione na 1.
A teraz wiadomość roku - PADA!!! cudownie, rozkosznie pada! W oddali grzmi, wieje. Bolek - przebywający na przepustce - od razu ulokował się przy moskitierze, a ja nie wiem, no nie wiem, CO ROBIĆ?!? Czytać?! Zapaść w zdrowy sen?! Piec ciasto?! Gnać na spacer?! Czuję się jako nowo narodzona.![]()
![]()
![]()
"Jeza" sie nie da rozczochrac...
![]()
A propos pada - w stojak na parasol na balkonie wsadzilam taka kolorowa zmiotke do kurzu, wyprana - ma sie suszyc...
I jest 20 stopni - tez rozwazam polar...
Aniada pisze:Oooo, jak ładnie!! Dzięki Taizu.
Ja nazywam Misia Chmurką, gdy jest taki wyczesany i sprawia wrażenie, jakby płynął...
felin pisze:Anemon pisze:Aniada pisze:Spokojna Twoja rozczochrana, było ustawione na 1.
A teraz wiadomość roku - PADA!!! cudownie, rozkosznie pada! W oddali grzmi, wieje. Bolek - przebywający na przepustce - od razu ulokował się przy moskitierze, a ja nie wiem, no nie wiem, CO ROBIĆ?!? Czytać?! Zapaść w zdrowy sen?! Piec ciasto?! Gnać na spacer?! Czuję się jako nowo narodzona.![]()
![]()
![]()
"Jeza" sie nie da rozczochrac...
![]()
A propos pada - w stojak na parasol na balkonie wsadzilam taka kolorowa zmiotke do kurzu, wyprana - ma sie suszyc...
I jest 20 stopni - tez rozwazam polar...
Kurna, jest 15![]()
Normalnie zmarzlam z kotem na spacerze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości