S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 09, 2013 16:49 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Klatkę odbierze dziś AgaPap :1luvu: i do mnie dostarczy, a ja się z Kamakolo umówię co dalej
:ok: :ok: :ok: za zdrówko i domki
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt sie 09, 2013 18:59 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

puskas1 pisze:Klatkę odbierze dziś AgaPap :1luvu: i do mnie dostarczy, a ja się z Kamakolo umówię co dalej
:ok: :ok: :ok: za zdrówko i domki

Dzięki cioteczki :love:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt sie 09, 2013 19:00 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczyny czy wy w schronisku mialyscie kota z chloniakiem jelit?
Kotka Milka

Post » Pt sie 09, 2013 20:04 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Na ogłoszeniu jest taki numer
0 793 436 362
Kot biało - rudy zaginął w ok. ul. Zajączka
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pt sie 09, 2013 21:12 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

:ok: :ok: :ok: za nowe domki!
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pt sie 09, 2013 21:55 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Tak, myślę Mała, że to Ita z czarnych, ona w klatce na samym dole koło zlewu, no chyba, że Czardi, ale to na bank Ita 8)
Kciukasy za nowe domki :piwa:
Ten od mojej znajomej to ten Eliot 272/13, długo się nad nim zastanawiali, tzn nad ogólnym posiadaniem kota wiedząc, że mały może być do leczenia.

Lelum, ty tam ładnie jedz :kotek:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt sie 09, 2013 22:52 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

a ja jeszcze tak dla pokrzepienia serc naszych
Pamiętacie Dzidzie 197/13? a potem jak się okazało to chłopiec Dzidzi? małego buraska, który był zatwardziałym dzikiem a potem stał się prawdziwym paniczem miziakowskim? :)

oto wieści co cytuję: ''A łobuziak taki, że historia:),wieczne zabawy w głowie,bieganie po nocach i "mizianie" stóp:).Taki upał a przykrytym trza być:)''
Teraz ma na imię Fluffy :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Sob sie 10, 2013 12:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Odzyskałam net :D
(chyba przez pogodę roz.... nadajnik, a że ja na gsm-ie tutaj jestem.... nie miałam ani netu, ani przyzwoitego zasięgu w telefonie, 3g itd odpadało, i nawet z telefonu nie mogłam wejść :evil: )
no, ale już działa....

Tania - zjadłam Ci gorący kubek :oops: byłam bardzo głodna... :oops: :oops: :oops:
ale jak przyjdę następnym razem to oddam :oops: :kotek:

Kamakolo - wysyłam pw z linkiem (wiem, miało być next day, ale bez netu trochę kicha, a w pracy nie mogę... :oops: )

Dzidzia (Dzidzik) - no miziak, jak na burego kucurka przystało :1luvu:

Kciuki za wszystkie adoptusie :ok: :ok: :ok:
I świeczki dla tych, którym się nie udało :crying: [*][*]
Maluszki... :crying:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sie 10, 2013 15:42 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mała1 pisze:Z tergo co wiem, to kalteczke złatwiła phantasmagorii juz, tylko trzeba ją odebrać
Ale bardzo dzięki za pamięć

Małe sprostowanie :wink:
Klateczkę podarowała chomiczkowi Justa&zwierzaki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=150164&start=1335 . Ja ją tylko przywiozłam z Tychów.
Ostatnio edytowano Sob sie 10, 2013 16:44 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob sie 10, 2013 15:51 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

...a dziś w schronisku....

Domki znalazły:
:arrow: Andrea (K165/13). Domek, który wypatrzył ją jakiś czas temu, pytając się co i jak w trakcie jej pobytu u nas
:arrow: jedna arlekinkowata dziewczynka kamakolowa o numerze (K200/13). Pozostała jeszcze jedna z piątki i domek także tutaj dwonił i informował swoich znajomych o ostatniej kamakolowej bidzie. Może pójdzie do adopcji. Domek zakochał się w obu kamakolowych dziewczynek i wybór był ciężki. zobaczymy :wink:

Za kilka dni na kociarnię pójdzie Fiona, Ita, Lanni, Ida i Szpilka chyba też - miziaczki są one i wspaniałe charaktery
Lelum mam wrażenie ciut lepiej :ok:
Ferrenna ma katarek, złapało ją :|
Ksymena ta malutka bez jednego oczka jest przekochana i każdy kto ją poznał może to potwierdzić :mrgreen:
Także lepiej miewa się Pelotka i jej ostatnie małe Tobuk 265/13.
Pasiak jest bardzo biedna, ta 10letnia koteczka po zmarłym... nadal wycofana. Najwięcej zajmował się nią Seba, ona bardzo potrzebuje domu, nadal jest przerażona :(
Roch to pieszczoch i między podgryzaniem palców wywala brzusio do głaskania,
Z kolei Ambra - ta panna co to po dachach skakała to prawdziwa śpiewaczka operowa, śliczna do tego :D
Jakiej płci jest Rino? numer K268/13
Z innymi nowymi jak to z nowymi :wink:

Na kociarni pierwszej postrach sieje drobna Andromeda, maruda się z niej niezła zrobiła. nie była taka wcześniej. Marudzi i nie chce być na rękach, ani na kolanach, pogania inne koty :roll: Colin nadal dziczeje, Ananka jest przeurocza, Emet ma wielkie, uwodzicielskie, zielone oczyska (nawet on zwiewa przed malutką Andromedą :lol: ), Rita chowa się w swym ulubionym transporterku ale jest mruczącą miziaczką, Roxy jest już spokojną, otwartą koteczką.
Z kociarni drugiej jakby bez zmian.
Baśka jest wystraszona, ciężko sprawdzić czy je, ucieka przed ludziem, Sewerka ciężka do oswojenia - klatce była szansa, teraz, jest problem, na otwartej przestrzeni może bez problemu uciec.. Cattania jak była wredna i zdecydowana wobec innych kotów tak teraz złagodniała podobnie jak Zafrina. Reszta bez większej zmiany.
Zuzia walczy o miejsce pierwsze przywódcy stada ale i tak Melkor rządzi 8)

:arrow: Mała daj potem znać co z przyszłym czwartkiem - czy jest wolontariat, jak wiecie mamy święto kościelne, WNMP i czy będziemy odrabiać np we wtorek etc
i czy napewno nie mamy żadnej akcji adopcyjnej w tym miesiącu :wink:

:arrow: robiliśmy też dziś lekkie porządki w naszej szafie z ciuchami na przebranie. Ci co mają jakieś, a dziś ich nie było byłoby fajnie gdyby będąc w schr poprzeglądali co do prania, wyrzucenia etc :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Sob sie 10, 2013 15:59 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

TanundA pisze: :arrow: robiliśmy też dziś lekkie porządki w naszej szafie z ciuchami na przebranie. Ci co mają jakieś, a dziś ich nie było byłoby fajnie gdyby będąc w schr poprzeglądali co do prania, wyrzucenia etc :mrgreen:
moje są w podpisanym kartonie, ostatnio sprzątałam w nim (wiem, ciuchy do prania, ale to jak będę miała chwilę i jakiś przyzwoity transport, a ostatnio o to bardzo ciężko :oops: )

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sie 10, 2013 16:02 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

fajnie Tania ze zdałas relację
Na bank jest niedzielna akcja na Dolinie to 25ty jest

kim jest Rino nie wiem, to chyba dzikusek jednak, nie pozwala sie dotknąć

jeszcze jedno dziecko Pelotki znalazło dziś dom- burasek

phantasmagorii- masz rację, trzeba Justynie podziękować za klatkę

do biało-rudego zadzwonię, choć wątpię ,żeby to był on, za daleko i nic nie pisze o tym ,że on długowłosy

Anna Fijałek- nie mam doświadczenia z chłoniakiem jelit niestety, a w zasadzie ,,stety,,

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob sie 10, 2013 16:13 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

charm pisze:
TanundA pisze: :arrow: robiliśmy też dziś lekkie porządki w naszej szafie z ciuchami na przebranie. Ci co mają jakieś, a dziś ich nie było byłoby fajnie gdyby będąc w schr poprzeglądali co do prania, wyrzucenia etc :mrgreen:
moje są w podpisanym kartonie, ostatnio sprzątałam w nim (wiem, ciuchy do prania, ale to jak będę miała chwilę i jakiś przyzwoity transport, a ostatnio o to bardzo ciężko :oops: )
jedz na zdrowie to znaczy pij :kotek: To wszysto wspólne nasze przecież :mrgreen:

Mała, aa no tak, a ja już się głowiłam, który burasek pozostał od Pelotki jak tylko jeden przecież pozostał Tobuk jak go wyciągałam pokazać. Alem zakręcona :ryk:

Korciaczki wróciły :kotek:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Sob sie 10, 2013 19:24 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Klateczkę podarowała chomiczkowi Justa&zwierzaki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=150164&start=1335 . Ja ją tylko przywiozłam z Tychów.

Dziewczyny :love: Ja myślę, że jak ten chomiczek dowie się, ILE osó było zaanagażowanych w poprawe jego chomiczego życia - to z wdzięczności pożyje tak... z chociaż... 10 lat? :D

Domki znalazły: jedna arlekinkowata dziewczynka kamakolowa o numerze (K200/13). Pozostała jeszcze jedna z piątki i domek także tutaj dwonił i informował swoich znajomych o ostatniej kamakolowej bidzie. Może pójdzie do adopcji. Domek zakochał się w obu kamakolowych dziewczynek i wybór był ciężki. zobaczymy
Ale że JAK 8O ? przeciez byłam w Schronie do końca? To KIEDY???
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Sob sie 10, 2013 21:57 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

znow nam sie psuje komputer, obled, nic nie chce dzialac:/
wiec dzis cudem tylko dwa zdjecia, reszta jutro z innego NORMALNEGO komputera
nasz laptop chyba powoli umiera

(lit. przez klawiature ekranowa)

maly noszony dzis dlugo na rekach przez tanie
Obrazek

kamakolowe, jedna dzis poszla do domu
Obrazek

(...co za ciezki post, meczacy niemozliwie;-) wiec taki krotki dzis)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]