Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puskas1 pisze:Klatkę odbierze dziś AgaPapi do mnie dostarczy, a ja się z Kamakolo umówię co dalej
![]()
![]()
za zdrówko i domki
Mała1 pisze:Z tergo co wiem, to kalteczke złatwiła phantasmagorii juz, tylko trzeba ją odebrać
Ale bardzo dzięki za pamięć
moje są w podpisanym kartonie, ostatnio sprzątałam w nim (wiem, ciuchy do prania, ale to jak będę miała chwilę i jakiś przyzwoity transport, a ostatnio o to bardzo ciężkoTanundA pisze:robiliśmy też dziś lekkie porządki w naszej szafie z ciuchami na przebranie. Ci co mają jakieś, a dziś ich nie było byłoby fajnie gdyby będąc w schr poprzeglądali co do prania, wyrzucenia etc
jedz na zdrowie to znaczy pijcharm pisze:moje są w podpisanym kartonie, ostatnio sprzątałam w nim (wiem, ciuchy do prania, ale to jak będę miała chwilę i jakiś przyzwoity transport, a ostatnio o to bardzo ciężkoTanundA pisze:robiliśmy też dziś lekkie porządki w naszej szafie z ciuchami na przebranie. Ci co mają jakieś, a dziś ich nie było byłoby fajnie gdyby będąc w schr poprzeglądali co do prania, wyrzucenia etc
)
Klateczkę podarowała chomiczkowi Justa&zwierzaki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=150164&start=1335 . Ja ją tylko przywiozłam z Tychów.
Ale że JAKDomki znalazły: jedna arlekinkowata dziewczynka kamakolowa o numerze (K200/13). Pozostała jeszcze jedna z piątki i domek także tutaj dwonił i informował swoich znajomych o ostatniej kamakolowej bidzie. Może pójdzie do adopcji. Domek zakochał się w obu kamakolowych dziewczynek i wybór był ciężki. zobaczymy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 391 gości