Aniada pisze: W tej chwili jest nakarmiony, napojony, odsikany, wykupkany, więc mogę iść wreszcie na te !@#$ zakupy...
Brak już chyba tylko Murzynka z wachlującego liściem palmy, chociaż... mamy wentylator.

Moderator: Estraven
Aniada pisze: W tej chwili jest nakarmiony, napojony, odsikany, wykupkany, więc mogę iść wreszcie na te !@#$ zakupy...
Brak już chyba tylko Murzynka z wachlującego liściem palmy, chociaż... mamy wentylator.

Zazusia pisze:Odpoczywaj Bolusiu, regeneruj te nieszczęsne więzadła![]()
U nas dzisiaj dziwny dzień, niby chłodniej ale parno i duszno.
A ja mam do przerobienia 15 kg ogórków![]()
Muszę to zrobić koniecznie dzisiaj
Betaka pisze:Boluś! Jestem z Ciebie dumna! Z Dużej też, nie spanikowała.
edit: Ciotka, jak już będzie po wszystkim, to się upijemy tak, że pionu nie będziemy trzymać
Hańka pisze:Mówcie, o chcecie, ale Boluś mi nie wygląda na szalenie pokrzywdzonego przez los koniecznością odsiadki.
rudy kociak pisze:Ja też tak chcętaki wiatraczek,tylko w klatkę nie zmieszczę się,bo kończyny dolne cosik mi za długie urosły
Zazusia pisze:A ja mam do przerobienia 15 kg ogórków![]()
Anemon pisze:Sie mlodzieniec nie przeziebi?...

Aniada pisze:Alienorku, myślę, że takie picie na pierwszym spotkaniu raczej odpada
Aniada pisze:(...)
A teraz wiadomość roku - PADA!!! cudownie, rozkosznie pada! W oddali grzmi, wieje. Bolek - przebywający na przepustce - od razu ulokował się przy moskitierze, a ja nie wiem, no nie wiem, CO ROBIĆ?!? Czytać?! Zapaść w zdrowy sen?! Piec ciasto?! Gnać na spacer?! Czuję się jako nowo narodzona.![]()
![]()
![]()
Aniada pisze:Spokojna Twoja rozczochrana, było ustawione na 1.
A teraz wiadomość roku - PADA!!! cudownie, rozkosznie pada! W oddali grzmi, wieje. Bolek - przebywający na przepustce - od razu ulokował się przy moskitierze, a ja nie wiem, no nie wiem, CO ROBIĆ?!? Czytać?! Zapaść w zdrowy sen?! Piec ciasto?! Gnać na spacer?! Czuję się jako nowo narodzona.![]()
![]()
![]()
"Jeza" sie nie da rozczochrac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości