Broszka & Company

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 07, 2013 17:20 Re: Broszka & Company

lenka* pisze:Broszko a nie wiesz na ile wyłączają taką opcję jak się ktoś zgapi bo ja jakoś tak ostatnio się zgapiłam . :oops:

Niestety nie wiem, na szczęście jeszcze mi nie wyłączyli ;)
Ale zauważyłam że po wpłacie jak już naliczą punkty za to zamówienie to czasem jeszcze kilka dni jest zablokowane.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro sie 07, 2013 19:59 Re: Broszka & Company

Płaciłam 14-stego dnia od przyjścia paczki i mi nie wyłączyli :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sie 07, 2013 22:15 Re: Broszka & Company

Mi się zdarzylo spóźnić okolo tygodnia w okolicy Bożego Narodzenia i chyba nie wylączyli, bo przy następnym zamówieniu byla.
Ale fakt, że ja zamawiam circa co dwa miesiące, więc może "karencja" się zdążyla skończyć :?

edit: Paczka 2 von 2 ponoć w zarejestrowana w Komornikach.
Paczka 1 von 2 hgw :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw sie 08, 2013 9:20 Re: Broszka & Company

felin pisze:Paczka 2 von 2 ponoć w zarejestrowana w Komornikach.

Moja nowa paczka startuje dzisiaj, dane zarejestrowane, paczka jeszcze nie przekazana :twisted:
Zmienili w gls stronę śledzenia - czy tylko mi się wydaje że nowa jest mniej czytelna? :roll:

Dziś chyba umrę z gorąca :crying:
O 5.30 już było 27 stopni więc myślę że chyba w południe dobijemy do 40 w cieniu :strach:
Fatalnie źle się czuję, słabo mi bez przerwy, mroczki przed oczami i czuję się cała zapuchnięta...
Nie mam siły dosłownie na nic a przecież trzeba przy koniach porobić :crying:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sie 08, 2013 9:29 Re: Broszka & Company

No to nieźle z tą paczką.
Oby już bezproblemowo dotarła do Ciebie :ok:

Mam to samo z samopoczuciem, mroczkami, itp.
Na raty jechałam do pracy - musiałam wysiąść z tramwaju. Wsiadam praktycznie tylko do tych z klimatyzacją, tzn. ze sprawną klimatyzacją.
Inaczej w takim ścisku nie jestem w stanie dojechać :(
A w biurze jeszcze gorzej. Co chwilę wychodzę do łazienki, żeby chociaż ręcę zamoczyć w chłodnej wodzie.
Masakra jakaś. Ja już nie chcę!!!
Albo niech ktoś mnie teleportuje nad jakąś wodę :wink:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw sie 08, 2013 10:02 Re: Broszka & Company

O rety, dziewczyny, mam to samo. Puchnę i mi słabo. W tej chwili pracuję w klimatyzowanej (mocno) kawiarni, w domu nie byłam w stanie wytrzymać - na zewnątrz jest blisko 40, w domu 30...

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Czw sie 08, 2013 10:07 Re: Broszka & Company

Oj znam ten ból jeśli chodzi o ciepełko w domu , aktualnie mamy ponad 30'C w pokoju :/

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw sie 08, 2013 13:20 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:Paczka 2 von 2 ponoć w zarejestrowana w Komornikach.

Moja nowa paczka startuje dzisiaj, dane zarejestrowane, paczka jeszcze nie przekazana :twisted:
Zmienili w gls stronę śledzenia - czy tylko mi się wydaje że nowa jest mniej czytelna? :roll:

Nie wydaje Ci się, jest do dupy :evil:
Moja paczka 2 von 2 dziś przyszla. Niestety, glówna zawartość pudla to żarcie dla psa; oraz "serowe cukierki" dla kocurów :roll:
Ciekawe kiedy dotrze paczka 1 von 2 :? Na razie figuruje jako dane przetransmitowane do Komornik.

A wczoraj przyjechal potwór mamy i żarcie by się przydalo, bo jedziemy na oparach.
Poza tym, potwór jakiś nienormalnie grzeczny - tfu, tfu, coby nie zapeszyć :twisted: - siedzi w sypialni i wcale nie wychodzi 8O A na progu od rana "policja Barnabikowa" robi miny i wydaje groźne dźwięki - normalnie szok, że moja największa ciućma taki ma sprytny sposób na wariata 8O :lol:

W domu u mnie temperatura stoi na 28 od kilku dni, ale dla mnie to komfort.
We Wroclawiu mialam na okrąglo przez calą dobę 32-33, a wtedy to spać trudno.
Przy 28 wysypiam się wspaniale.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw sie 08, 2013 14:54 Re: Broszka & Company

Mam w mieszkaniu ponad 30st. Użyłam przez chwilę farelki z opcja chłodzenia, ze wzgledu na koty, bo leżą w jednym miejscu i tylko pozycję troche zmieniają. I pozasłaniałam zamknięte drzwi od balkonu, bo tam to jest dopiero 8O
O dziwo w tym roku nic mi nie puchnie, a zwykle - tylko - troche nogi w kostkach. Ale jak patrzę na prognozy, które opowiadają, że ma sie zrobić zimno, to się już boję :(
Najdziwniejsza wiosna, najdziwniejsze lato.. ciekawe co jeszcze?
Ale pomalowałam dziś łazienkę. 1,5 raza - muszę dokupic farbę jutro.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 08, 2013 15:24 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Ale pomalowałam dziś łazienkę. 1,5 raza - muszę dokupic farbę jutro.

8O 8O 8O Podziwiam. Dla mnie dojście do łazienki to heroiczny wysiłek a mam poniżej 30 w mieszkaniu...

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Czw sie 08, 2013 18:01 Re: Broszka & Company

Mam spore okno w łazience. Od północy. Ale i tak temperatura w domu i na zewnątrz jest taka sama :o - tylko mam wrażenie, że więcej powietrza jest. Nie wiem co jest z tym mieszkaniem - wysokie, okna na 3 strony, w tej chwili pootwierane, a wydaje mi się - i to nie kwestia temperatury - że jest mało powietrza w powietrzu. A jak zamknę któreś, nawet rozszczelnione, to już w ogóle. Dlatego też tak mnie zima męczy, poza oczywiście zimnem :twisted:
Jakoś nie mam wątpliwości gdzie moje poprzednie wcielenie przebywało :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 08, 2013 20:03 Re: Broszka & Company

Brosia jak sie czujesz? A jak biedna babcia-kobyłka?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Czw sie 08, 2013 22:09 Re: Broszka & Company

fumcia pisze:Brosia jak sie czujesz? A jak biedna babcia-kobyłka?
:?:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt sie 09, 2013 5:59 Re: Broszka & Company

Jestem strasznie padnięta - nocne burze muszę spędzać w stajni a w dzień tropikalne upały żyć nie dają...
Dziś jestem na nogach od pierwszej w nocy bo przetaczały się u nas gwałtowne burze z bardzo silnymi wyładowaniami i gradobiciem. Chwilami tak lało że wydawało się że płynie rzeka przez nasze podwórko :strach: :strach:
TZ w tygodniu musi rano do pracy więc to ja muszę podczas nocnych nawałnic zająć się zwierzakami w stajni. Konie i psy wymęczone okropnie ale jakoś udało nam się przetrwać - od dzisiaj ma być trochę lepiej choć przez kilka dni, więc złapiemy mam nadzieję trochę oddechu i może uda mi się trochę odespać bo chodzę już dosłownie jak zombi :|
Do kobyłki musiałam wczoraj wezwać weta bo było z nią bardzo kiepsko - na szczęście po lekach i kroplówce poczuła się lepiej :ok:

morelowa pisze:Ale pomalowałam dziś łazienkę. 1,5 raza

Rany boskie, morelowa 8O :strach: :strach:
Nie dostałaś Ty przypadkiem udaru czy cóś w tym stylu? :twisted: