Blekitny.Irys pisze:A proszę bardzo(…)
Ale masz fajny zwierzyniec!

Blekitny.Irys pisze:Ee tam, nie ma głupich kotów.
Za to bywają kotki o bardzo małych rozumkach

Moderator: Estraven
Blekitny.Irys pisze:A proszę bardzo(…)
Blekitny.Irys pisze:Ee tam, nie ma głupich kotów.
Blekitny.Irys pisze:floxanna pisze:(...)
Za to bywają kotki o bardzo małych rozumkach
A lubią miód ?
floxanna pisze:(...)
Ale masz fajny zwierzyniec!Pięknie zaprzeczający podziałowi na kociarzy i psiarzy. Oraz podziałowi na snobów uznających tylko rasowce i tych, którzy lubią zwierzaki mieszanego pochodzenia.
(...)
Blekitny.Irys pisze:A taki "zestaw" to czysty przypadek. A może przeznaczenie...
WSZYSTKIE zwierzaki są "używane" czy jak kto woli "z drugiej ręki".
Wszystkie miały kiedyś domy. I wszystkie zostały tych domów, z woli człowieka - ta nazwa to tylko przynależność gatunkowa - pozbawione.
Wszystkie.
floxanna pisze:Blekitny.Irys pisze:A taki "zestaw" to czysty przypadek. A może przeznaczenie...
Wszystkie miały kiedyś domy. I wszystkie zostały tych domów, z woli człowieka - ta nazwa to tylko przynależność gatunkowa - pozbawione.
Wszystkie.
Przyznam (tu przynajmniej małe ryzyko linczu za taką opinię), że jest wielu ludzi, których ratowałabym w drugiej kolejności, mając wybór między ratowaniem ich a ratowaniem zwierzaka.
rastanja pisze:floxanna pisze:Blekitny.Irys pisze:A taki "zestaw" to czysty przypadek. A może przeznaczenie...
Wszystkie.
Przyznam (tu przynajmniej małe ryzyko linczu za taką opinię), że jest wielu ludzi, których ratowałabym w drugiej kolejności, mając wybór między ratowaniem ich a ratowaniem zwierzaka.
Uwierz mi, że sama bym się zastanawiała, kogo ratować i pewnie w wielu wypadkach tez skończyłoby się na zwierzaku.
Ja w ogóle nie przepadam za większością ludzi
Blekitny.Irys pisze:rastanja pisze:floxanna pisze:Blekitny.Irys pisze:A taki "zestaw" to czysty przypadek. A może przeznaczenie...
Wszystkie.
Uwierz mi, że sama bym się zastanawiała, kogo ratować i pewnie w wielu wypadkach tez skończyłoby się na zwierzaku.
" Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta" - nie wiem kto to powiedział, ale to o mnie.
I całe szczęście, ze wśród ludzi są jeszcze LUDZIE.
rastanja pisze:floxanna pisze:Przyznam (tu przynajmniej małe ryzyko linczu za taką opinię), że jest wielu ludzi, których ratowałabym w drugiej kolejności, mając wybór między ratowaniem ich a ratowaniem zwierzaka.
KotkaWodna pisze:rastanja pisze:floxanna pisze:Przyznam (tu przynajmniej małe ryzyko linczu za taką opinię), że jest wielu ludzi, których ratowałabym w drugiej kolejności, mając wybór między ratowaniem ich a ratowaniem zwierzaka.
uf, jak dobrze znaleźć się w gronie o podobnych poglądach.
Mam bowiem identyczne i owszem, już z tego tytułu zostałam nazwana rąbniętą kociarą.
Nie muszę chyba pisać, w jakiej części ciała mam tego typu opinie? bo nawet dupa jest za dobrą lokalizacją
solarie pisze:Witajcie! Co tam dzisiaj u Was słychać w ten upalny dzień?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 288 gości