nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 06, 2013 19:36 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Heej Aga
Fajnie, że zrobisz kontrolne badanie Dyziuniowi :1luvu: . Chłopczyk ładnie je i czuje się bezpiecznie -bardzo dobre wiadomości :1luvu: . Aga powiedz mi jeszcze proszę, Twoja Fiffi je normalną karmę czy Dyzio albo Bombka nie podjadają?.
Muszę myśleć o jakimś rozwiązaniu jedzeniowym na czas kiedy ja będę w pracy dla tych 3 zbójników, żeby nie były głodne a Dyzio nie jadł czego mu nie wolno :!: .

Kurcze, powrót do pracy po urlopie to zawsze więcej pracy, wiem coś o tym :evil: - współczuję :!: , za 3 dni weekend (mam nadzieję, ze odpoczniesz). :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto sie 06, 2013 20:25 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Agnieszko współczujemy upału i szaleństwa w pracy i nadgodzin.
Dziękujemy za wszystko i za planowane badania Dyzia :1luvu:

Kasiu już niedługo Dyzio będzie u Ciebie :kotek:

skontaktuję się z Hikiko czy transport do Warszawy jest nadal aktualny
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto sie 06, 2013 20:28 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Nie wiem, jak u Ciebie, Agnieszko, ale mam cieplej w domu, niż na dworze.
A Florka ma taki sposób na upał: "poczekam, aż się położysz i przytulę się całą sobą, ile się tylko dla, a wiesz, że mam sporo ciałka i footerka"
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 06, 2013 20:38 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

MalgWroclaw pisze:Nie wiem, jak u Ciebie, Agnieszko, ale mam cieplej w domu, niż na dworze.
A Florka ma taki sposób na upał: "poczekam, aż się położysz i przytulę się całą sobą, ile się tylko dla, a wiesz, że mam sporo ciałka i footerka"

:ryk: Małgosiu głaski dla sprytnej Florki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto sie 06, 2013 21:14 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Ja rowniez dziekuje za opieke nad Dyziem :)
A doszla w koncu ta paczuszka ode mnie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 06, 2013 21:50 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

wibryska pisze:Agnieszko współczujemy upału i szaleństwa w pracy i nadgodzin.
Dziękujemy za wszystko i za planowane badania Dyzia :1luvu:

Kasiu już niedługo Dyzio będzie u Ciebie :kotek:

skontaktuję się z Hikiko czy transport do Warszawy jest nadal aktualny

:1luvu: tak, Dyzio niedługo u mnie. Pomału się przygotowujemy na Jego przyjęcie :kotek: . Wezmę chyba jeszcze jeden dzień urlopu na poniedziałek, żeby jeszcze popatrzeć jak ta "szarańcza" będzie się dogadywała. W tym tygodniu złożę zamówienie na karmę (bo i moim się już pomału kończy) i nowe posłanko dla Dyzia- chłopczyk musi mieć swoje spanie, miseczki i tą pastę o której mówiła Aga - na początek do podawania leków a później opatentujemy moze swój sposób- jak już się poznamy :ok: .
Jadąc na urlop zabieram ( na 99%) Olusia do Białegostoku (tego z mojego banerka) :ok: nareszcie pojedzie też do swojego domku- już wystarczy schronu :evil: . Erin mogę potrzebować Twojej pomocy :D tam na miejscu bo z moją orientacją w nowym i nieznanym mieście jest raczej kiepsko :cry: ale zobaczymy jakie bedą ustalenia.

Także Dyziuniu, zdrowiej chłopczyku- nie wolno Ci już chorować i pomału pakuj plecaczek na kolejną wyprawę do domku, mam nadzieję- stałego :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sie 06, 2013 22:04 przez kasia1568, łącznie edytowano 1 raz

kasia1568

Post » Wto sie 06, 2013 21:53 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

wibryska pisze:
MalgWroclaw pisze:Nie wiem, jak u Ciebie, Agnieszko, ale mam cieplej w domu, niż na dworze.

:ryk: Małgosiu głaski dla sprytnej Florki :1luvu:

Małgosiu mój Maniuś (kot) oraz Kacperek (pies) też tak mają z obydwu stron :ok: się przytulają ale na szczęście jak jest chłodniej :D teraz nie wiem czy wszyscy byśmy przeżyli to przytulanie :D :kotek:

kasia1568

Post » Śro sie 07, 2013 5:15 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Jak tam, Agnieszko, przeżyliście noc? U Was była burza, czy tylko u mnie?
Jestem wyprzytulana chyba z zapasem, jeszcze na podwórku musiałam wygarniać z okolic ust zabłąkane futro. Bo Florka, jak się tuli, to na przykład kładzie się mojej piersi i mości na twarzy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 07, 2013 7:21 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Cześć Dyziulku kochany i dziewcznynki :)
Jak się miewacie? U nas bardzo gorąco, ale na szczęście mieszkanie chłodne.
Jesienią i wiosną, kiedy nie grzeją, to średnia przyjemność, ale latem - wielka zaleta.

Kasiu, nie ma sprawy :) A kiedy będziesz z Olusiem w Białym?

I co z paczką, doszła?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 07, 2013 19:29 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

hej Kochani
przeżyliście jakoś ten upał?, jak zwierzaczki? :1luvu:

kasia1568

Post » Śro sie 07, 2013 19:32 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

ale miło, że się Kasiu spotkasz z Izą przy okazji podwiezienia Olusia do Białegostoku :)

u nas w Łodzi bardzo gorąco ...
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro sie 07, 2013 19:47 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Też się bardzo cieszę :D .
U nas też straszny upał ale najgoręcej miało być dzisiaj właśnie we Wrocławiu,. Ciekawa jestem jak sobie radzą zwierzaki u Agi U mnie wszystkie leżą do góry brzuszkiem i leniuchują, wstają tylko na amu i do kuwetki :1luvu:

kasia1568

Post » Śro sie 07, 2013 19:51 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

cytuje z Lento:
Dnia 1.08 br w centrum Łodzi zaginęła 4-miesięczna trikolorowa kotka, na szyi miała różową obróżkę z dzwoneczkiem.
Ostatnio była widziana ok 23:00 z grupką ludzi przy ul. Roosevelta
W razie znalezienia proszę o pilny kontakt przez fb lub tel 503-506-957 Katarzyna Bąk

Obrazek
-------------
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sie 07, 2013 20:03 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

U nas miał paść rekord ciepła, ale nie padł. I nie tęsknimy. Gorąco jest bardzo, ale rekord do tej pory to 37.4 st. A teraz jest marne 27.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 07, 2013 20:15 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Kochani zapraszam na nowy bazarek dla Dyzia Torcika :D
śliczności !!! bazarek łowicki + różności + lalki Barbie :

viewtopic.php?f=20&t=155510&p=10021584#p10021584
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]