Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:I dostaliśmy jeszcze na 10 dni saszetki UrinoVet, w których składzie mamy melisę, pietruszkę, glukozaminę i coś tam jeszcze, ale niedowidzę, bo nie te okulary mam na nosie. Będziemy wieczorami dodawać do kleksa śmietanowego i pewnie pójdzie![]()
Thorkatt pisze:Jak byłam na Ukrainie to w taki upalny dzień jak spadł deszcz to razem z burzą - trzasnęło w transformator i w całej wsi światła nie bylo, wiec kolacja przy świecach.Wcześniej w restauracji, w ktorej jedlismy TŻ wyprasował sobie ubranie , więc bałiśmy się że to on spowodował zwarcie. A obok motelu, w którym nocowaliśmy, całą noc paliło się ognisko na rondzie. Ale od rana na rondzie juz normalnie pasła sie krowa.
felin pisze:Thorkatt pisze:Jak byłam na Ukrainie to w taki upalny dzień jak spadł deszcz to razem z burzą - trzasnęło w transformator i w całej wsi światła nie bylo, wiec kolacja przy świecach.Wcześniej w restauracji, w ktorej jedlismy TŻ wyprasował sobie ubranie , więc bałiśmy się że to on spowodował zwarcie. A obok motelu, w którym nocowaliśmy, całą noc paliło się ognisko na rondzie. Ale od rana na rondzie juz normalnie pasła sie krowa.
Ja to widzialam krowę na trawniku między blokami we Lwowie.
I wtedy uznalam, że to jednak jest calkiem inna kultura
felin pisze:U mnie 34![]()
I widzialam prognozę dlugoterminową: w piątek przerywnik,a potem znowu ciepelko![]()
![]()
Sierpień, wrzesień i październik mają być cieplejsze od średniej i z mniejszą ilością opadów niż średnia.
Uwielbiam taką pogodę
MaryLux pisze:felin pisze:U mnie 34![]()
I widzialam prognozę dlugoterminową: w piątek przerywnik,a potem znowu ciepelko![]()
![]()
Sierpień, wrzesień i październik mają być cieplejsze od średniej i z mniejszą ilością opadów niż średnia.
Uwielbiam taką pogodę
A co z zimą?
Zazusia pisze:Koty w ogrodzie pochowane pod krzaczkami.
MaryLux pisze:Niech się stanie deszcz!
Kocurro pisze:Zazusia pisze:Koty w ogrodzie pochowane pod krzaczkami.
wzrok mój wbił się właśnie w to zdanie
wyjęte z kontekstu brzmi jak brzmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38, Silverblue i 129 gości