MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt sie 02, 2013 19:45 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Mozna np zakonczyc wczesniej wystawe... Nie wiem jak wygladaja wystawy bo bylam tylko na jednej w Goleniowie i wydaje mi sie ze czasami plan mozna zmienic. Dobro zwierzat jest na pierwszym miejscu.

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Sob sie 03, 2013 8:35 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Będą wyniki?
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Sob sie 03, 2013 9:59 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob sie 03, 2013 12:05 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

nr 54
hodowcą chyba nie jest p. Zasławska, co najwyżej właścicielem.
Nie o to chodzi by człowiek miał kota ale o to by kot miał człowieka...
Obrazek

Witek Nowak

Od: Pon lut 18, 2008 22:08

Post » Nie sie 04, 2013 13:36 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

basidrak20 pisze:Mozna np zakonczyc wczesniej wystawe... Nie wiem jak wygladaja wystawy bo bylam tylko na jednej w Goleniowie i wydaje mi sie ze czasami plan mozna zmienic. Dobro zwierzat jest na pierwszym miejscu.

Tak nie do końca .
Muszą być bardzo ważne powody, które spowodują wcześniejsze opuszczenie wystawy.
Radzę zapoznać się z Regulaminem Wystawowym FIFe http://www.felispolonia.eu/public/reg_w ... 202013.pdf (pkt.1.15).
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie sie 04, 2013 14:21 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Aż tak źle nie jest jak pisano... Można znieść... Koty poddenerwowane. Jedne śpią inne już mają dość.

Wystawa fajna... Organizacji izaaka też... Krowki są dobrym sposobem na hmmm zalecenie ust na pewnie czas ;)
Pozdrawiam.

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Nie sie 04, 2013 23:18 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Dziękujemy! Dziękujemy!
Odwiedziły nas wspaniałe koty. Wzruszyliśmy się, gdy zobaczyliśmy ring pełen kotów CC Amber. Cieszyliśmy się, że odwiedziła nas liczna publiczność. Doceniły nas firmy, działające na rzecz kotów
Mamy nadzieję, że za rok ponownie się z Wami spotkamy i że dołączą do nas nowi hodowcy.
Jeszcze raz serdeczne podziękowanie dla wszystkich.
Zarząd CC Amber
Obrazek

jaskier

Od: Pon lut 08, 2010 23:42

Post » Pon sie 05, 2013 4:54 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

A ja nadal mam "sentyment" do sopockich wystaw. Za dodatek 20 kotów, za brak miejsca dla MOJEGO kota,
za absencje kota członka zarządu CCA w kat. 1, za postępowanie tegoż klubu od jakiegoś czasu......
Na pewno dołączę do grona zwolenników wystaw organizowanych przez CCA :twisted:

latis

Od: Sob sie 04, 2012 9:59

Post » Pon sie 05, 2013 8:28 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Thank you for a very nice show in nice athmosphere.

One thing what was missing (apart of airconditioning, as on Sunday it got quite hot), was more toilets for the people to use.

But otherwise, thank you for a very nice show :)

viaNocturna

Od: Pt lis 02, 2012 8:03

Post » Pon sie 05, 2013 9:22 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

atmosfera na wystawie super wspaniali hodowcy, natomiast temperatura na hali tragedia, koty nie miały czym oddychać gdyby nie wentylatory.... no cóż.. druga sprawa, która powtarza się co roku: Pani z WCF handlująca kociakami MASAKRA!!!!! tego nie dało się oglądać ani słuchać. Ta Pani nawet nie raczyła w niedzielę wystawić kotów zgłosiła wszystkim absencję, szkoda było czasu na podejście na Ring, przecież w tym czasie można byłoby stracić klientów! Najgorsze jest to , że cała sytuacja została zgłoszona organizatorom ( nie jeden raz oraz nie pierwszy raz - 2 lata temu, rok temu no i teraz) jak można wpuszczać tą kobietę na wystawę skoro co roe robi to samo!!!!!

elfik177

Od: Nie lis 21, 2010 22:42

Post » Pon sie 05, 2013 12:52 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

latis pisze:A ja nadal mam "sentyment" do sopockich wystaw. Za dodatek 20 kotów, za brak miejsca dla MOJEGO kota,
za absencje kota członka zarządu CCA w kat. 1, za postępowanie tegoż klubu od jakiegoś czasu......

i proponuję założyć fanclub ''członka zarządu'' ... za absencje kota ... :ok:
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pon sie 05, 2013 14:47 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

elfik177 pisze:atmosfera na wystawie super wspaniali hodowcy, natomiast temperatura na hali tragedia, koty nie miały czym oddychać gdyby nie wentylatory.... no cóż.. druga sprawa, która powtarza się co roku: Pani z WCF handlująca kociakami MASAKRA!!!!! tego nie dało się oglądać ani słuchać. Ta Pani nawet nie raczyła w niedzielę wystawić kotów zgłosiła wszystkim absencję, szkoda było czasu na podejście na Ring, przecież w tym czasie można byłoby stracić klientów! Najgorsze jest to , że cała sytuacja została zgłoszona organizatorom ( nie jeden raz oraz nie pierwszy raz - 2 lata temu, rok temu no i teraz) jak można wpuszczać tą kobietę na wystawę skoro co roe robi to samo!!!!!

Jesli organizatorzy wystawy nie reagują proponuję następnym razem zglosic sprawe bezposrednio do przedstawicieli felis polonia bedacych na wystawie badz zglosic sprawe pisemnie do zwiazku. Jesli to nie poskutkuje to do fife. Uwazam ze świadome i wtórne łamanie regulaminu kiedy inne stowarzyszenia tak bardzo starają sie propagowac na wystawach zakaz handlu zwirzetami jest najdelikatniej ujmujac sprawe nieetyczny. Na wystawie nie bylam , sprawy nie widzilam ale jesli ktos po raz kolejny jest na wystawie i poza zgloszeniem tego organizatorom ( ktorzy z niezrozumialych przyczyn nie reagują) nic nie robi to jest rowniez po czesci winny.
Hodowla kotów brytyjskich krótkowłosych - www.susurro.pl

Susurro

Od: Nie lis 27, 2011 16:49

Post » Pon sie 05, 2013 15:03 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

atmosfera na wystawie super wspaniali hodowcy, natomiast temperatura na hali tragedia, koty nie miały czym oddychać gdyby nie wentylatory...

Zgodzę się - atmosfera była sympatyczna, wystawcy również - miło było zobaczyć/spotkać się/porozmawiać.
Dodatki w formie darmowej karmy dla wszystkich czy kawy też bardzo miłe.
Co do temperatury - i tak było znacznie lepiej niż w zeszłym roku, ale wciąż mam nadzieję na zmianę hali.

Natomiast nie mogę zrozumieć czemu na chybcika zmieniono sędziów w niedzielę co skończyło się tym, że wszystkie obecne na wystawie kastratki kategorii II były u jednego sędziego. O spędzeniu wszystkich klubowych kotów na raz na ring nie wspominając (mały ring i 30+ kotów na raz).

Tak czy owak dziękuję za pracę włożoną w przygotowania i mam nadzieję że w kolejnych latach będzie tylko lepiej.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Pon sie 05, 2013 15:36 Re: MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW 3-4.08.2013 SOPOT

Go!Go! pisze:
latis pisze:A ja nadal mam "sentyment" do sopockich wystaw. Za dodatek 20 kotów, za brak miejsca dla MOJEGO kota,

i proponuję założyć fanclub ''członka zarządu'' ... za absencje kota ... :ok:

Dorotko ,od razu "fanclub" .... aż taka dobra to ja nie będę :lol:
Ten członek zarządu do końca pozostał nie ugięty co do przyjęcia mojego kota, inne koty dało radę przyjąć.
Nie pomogło podanie "na tacy" że jeden kot rezygnuje, a jak widać absencji było dużo więcej, co zresztą
można było przewidzieć.
Obojętnie przechodzi się obok takich sytuacji jak kogoś nie dotyczą.
Nie ma co ciągnąć tematu uważam, nic to nie zmieni, ale w pamięci pozostaną "miłe wspomnienia".

latis

Od: Sob sie 04, 2012 9:59

[poprzednia][następna]