Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Mozna np zakonczyc wczesniej wystawe... Nie wiem jak wygladaja wystawy bo bylam tylko na jednej w Goleniowie i wydaje mi sie ze czasami plan mozna zmienic. Dobro zwierzat jest na pierwszym miejscu.
latis pisze:A ja nadal mam "sentyment" do sopockich wystaw. Za dodatek 20 kotów, za brak miejsca dla MOJEGO kota,
za absencje kota członka zarządu CCA w kat. 1, za postępowanie tegoż klubu od jakiegoś czasu......
Na pewno dołączę do grona zwolenników wystaw organizowanych przez CCA
elfik177 pisze:atmosfera na wystawie super wspaniali hodowcy, natomiast temperatura na hali tragedia, koty nie miały czym oddychać gdyby nie wentylatory.... no cóż.. druga sprawa, która powtarza się co roku: Pani z WCF handlująca kociakami MASAKRA!!!!! tego nie dało się oglądać ani słuchać. Ta Pani nawet nie raczyła w niedzielę wystawić kotów zgłosiła wszystkim absencję, szkoda było czasu na podejście na Ring, przecież w tym czasie można byłoby stracić klientów! Najgorsze jest to , że cała sytuacja została zgłoszona organizatorom ( nie jeden raz oraz nie pierwszy raz - 2 lata temu, rok temu no i teraz) jak można wpuszczać tą kobietę na wystawę skoro co roe robi to samo!!!!!
atmosfera na wystawie super wspaniali hodowcy, natomiast temperatura na hali tragedia, koty nie miały czym oddychać gdyby nie wentylatory...
Go!Go! pisze:latis pisze:A ja nadal mam "sentyment" do sopockich wystaw. Za dodatek 20 kotów, za brak miejsca dla MOJEGO kota,
za absencje kota członka zarządu CCA w kat. 1, za postępowanie tegoż klubu od jakiegoś czasu......
Na pewno dołączę do grona zwolenników wystaw organizowanych przez CCA
i proponuję założyć fanclub ''członka zarządu'' ... za absencje kota ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 202 gości