Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:wiadomość na nszym mailu, może ktoś mógłby pomóc
Witam serdecznie,
Piszę, bo pomyślałam, że może tu znajdę pomoc.
Potrzebuję pilnie domku tymczasowego lub stałego (jeśli umie się zająć) dla kociaka.
Mały wałęsał się dziś w nocy po ulicy, nigdzie nie było śladu matki. Nocował u mnie.
Na moje oko jest to kocurek i ma ok.4-5tyg (ale nie jestem pewna, bo nigdy nie miałam do czynienia z tak małym kotem). Je samodzielnie, ale bardzo niezdarnie się porusza.
Bury pręgowany, z początkami świerzbu - poza tym wygląda na zdrowego.
Nie mam możliwości, żeby go odchować. U mnie może zostać najpóźniej do jutra. Później nie będzie miał się kto nim zajmować.
Witam serdecznie,
Potrzebuję pilnie domku tymczasowego lub stałego (jeśli umie się zająć) dla kociaka.
Mały wałęsał się dziś w nocy po ulicy, nigdzie nie było śladu matki. Nocował u mnie.
Na moje oko jest to kocurek i ma ok.4-5tyg (ale nie jestem pewna, bo nigdy nie miałam do czynienia z tak małym kotem). Je samodzielnie, ale bardzo niezdarnie się porusza.
Nie mam możliwości, żeby go odchować. U mnie może zostać najpóźniej do jutra. Później nie będzie miał się kto nim zajmować.
(...) u nas na osiedlu zaczęło się pojawiać coraz więcej bezdomniaków. ostatnio wieczorem słychać było krzyki takie jak w trakcie rui kiedy to kocur się dobiera do panienki. Obawiam się że lada chwila kociaków przybędzie. W zeszłym roku kiedy się tutaj wprowadziliśmy biegały 3 maluszki, ale zawsze chowały się do jednego z ogródków. Ostatnio jednak zauważyłam, że mieszkanie do którego przynależy jest puste i wychodzi na to że to błąkające się niczyjaki. Ludzie je dokarmiają, nie raz zostawiają karmy obok śmietników, czy w garażu podziemnym zimą, ale nie każdemu się to podoba, bo koty kładą się na autach i znaczą teren.
(...)
osiedle na mosiężnej. nasza klatka to 27 i to jest ostatnia klatka, a kociaki są widoczne w całym kompleksie
czarno-czarni pisze:podpowiedzcie proszę - którą lecznice polecacie - najlepiej na Krzykach - celem kompleksowej diagnostyki seniora - kota? Wszystkie badania na miejscu powinny być i dobrzy fachowcy. I cena nie zabijająca....
Jak nie tu, to na pw proszę
czarno-czarni pisze:czarno-czarni pisze:podpowiedzcie proszę - którą lecznice polecacie - najlepiej na Krzykach - celem kompleksowej diagnostyki seniora - kota? Wszystkie badania na miejscu powinny być i dobrzy fachowcy. I cena nie zabijająca....
turkawka pisze:czarno-czarni pisze:czarno-czarni pisze:podpowiedzcie proszę - którą lecznice polecacie - najlepiej na Krzykach - celem kompleksowej diagnostyki seniora - kota? Wszystkie badania na miejscu powinny być i dobrzy fachowcy. I cena nie zabijająca....
Ja chodze ze swoimi do Doroty Strugaly do FizjoWetu na Borowskiej. Trzeba zobaczyc dokladnie godziny i dni kiedy przyjmuje, bo najlepiej isc do niej. Ma u siebie rtg i czesc podstawowych badan robi na miejscu. A tych, ktorych nie robi, to pobiera krew i gdzies wysyla
Jeszcze mozna do Gruszki na Partynicka. Ja u niego nigdy nie bylam, ale chodza sluchy, ze jest okej.
Witam serdecznie,
jessi74 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:BO KRÓLOWA "KOCICH ŁAPCI" JEST TYLKO JEDNA![]()
Miss Felice przekazała swoją nagrodę na maluszki u Figaro52
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 45 gości