Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:oto mój aktualny kociakowy skład: https://plus.google.com/u/0/photos/102007886956638371421/albums/5904462982142921953
wanilia03 pisze:Przepraszam z góry że się wcinam , ale mieszkam niedaleko Krakowa więc wątek wydał mi się najbliższy![]()
Dziś spotkałam na swojej drodze tak wychudzonego kota jakiego na żywo nie widziałam i to blisko, jakieś
300 metrów od klatki .Kręcił się przy samochodzie .Stanełam jak wryta , taki chudy i poraniony .Zawsze jak wychodzę wieczorem
staram się zabierać coś dla bezdomniaków napotykanych.Teraz nie miałam nic .Pobiegłam pędem do mieszkania i z powrotem
w miejsce gdzie kota zastałam .Nie było go ale zauważyłam go an podwórzu za kioskiem, na prywatnej posesji .Chłodził się w
kwiatach .Zaryzykowałam i weszłam na ten teren i mu dałam karmy mokrej .Podszedł bardzo ostrożnie więc odeszłam
aby go nie stresowac i by se zjadł .20 minut później sprawdziłam czy tam jest .Leżał już z powrotem w kwiatach .
Taki chudyJestem zszokowana i zasmucona . Wieczorem wyjdę będę się starała go odnaleść i zobaczyć czy da się dotknąć.
Nie mogę go tak zostawić ..Jednego kota z ulicy przyjął ode mnie KTOZ , a teraz kolejny i to w takim stanie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości