Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basiag pisze:Właśnie dostałam info, że przesyłka ma być dziś dostarczona. Nie idę na plażę, czekam.
Basiag pisze:Okno już jest. Super wykonanie - estetyczne i solidne. Odpakowanie zajęło mi ponad godzinę.
A teraz czekam na brata, który mi to zainstaluje, bo jednak boję się wysokości (10 piętro).
W dodatku w ramach przeprosin za opóźnienie dostałam niespodzianki - poduchy na parapet i moskitierę. To miłe.
Mam jednak problem i nie wiem czy nie bedę musiała wracać do domu. Moja jedna kocica znów zrobiła się bardzo agresywna wobec nestorki rodu. W domu też się tak zachowuje i kocice są izolowane. Tu nie mam takiej możliwości. Już podjęłam decyzję o adopcji agresorki - to przemiła kotka, ale tak dominującą, że musi być jedynaczką. Może ktoś zna kogoś, kto chce się doniebieścić? Kotka we wrześniu skończy 4 lata, będzie oczywiście wysterylizowana.
Miałyśmy tu zostać jeszcze 4 tygodnie. Szkoda mi wyjeżdżać. Może jakiś dom tymczasowy na Przymorzu by się znalazł... KiszkiMyszki znasz kogoś takiego?
Basiag pisze:Okno już na odpowiednim miejscu, hurrrrrrrrrrrra!![]()
Był mały problem, bo okno okazało się ok. 7 cm za krótkie, ale "coś" się wymyśliło i jest ok.
KiszkiMyszki możesz przyjść i zobaczyć. Polecam gorąco - super wykonanie!
Basiag pisze:Okno już na odpowiednim miejscu, hurrrrrrrrrrrra!![]()
Był mały problem, bo okno okazało się ok. 7 cm za krótkie, ale "coś" się wymyśliło i jest ok.
KiszkiMyszki możesz przyjść i zobaczyć. Polecam gorąco - super wykonanie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 637 gości