Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 31, 2013 18:02 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Tak sobie wlazłam dzisiaj na 1-szą stronę niniejszego wątku i tam od początku zdjęcie jakieś Walentynki. W pierwszej chwili myślę sobie "ni diabła co za Walentynka" 8O Dopiero po chwili do mnie dotarło, że to Szkaradka tengerine jest :ryk:

Mały większy okropną tę pupkę ma, mamy niby na razie psikać octomniseptem ale boję się, że to nie wystarczy :(

Mała mniejsza przyprawia mnie o zawały za każdym razem jak mniej zje, albo fuka noskiem. Bo mi się zaraz się wydaje, że już jest chora :oops: A i piersze zęby jej się dzisiaj przebiły :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lip 31, 2013 18:35 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Może by tę pupę olejkiem z dziurawca potraktować albo ozonellą?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw sie 01, 2013 7:36 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Lidka pisze:Może by tę pupę olejkiem z dziurawca potraktować albo ozonellą?

No właśnie nie mam pojęcia co by mogło to być, bo to taki newralgiczny punkt jest, aż mu trochę ten odbyt wystaje, bo takie to wszystko jest opuchnięte. I to musi być coś co mu nie zaszkodzi jak to zliże. Tylne nóżki ma całkowicie łyse od tej biegunki :( A jeszcze wszystkie strupy mu nie zeszły :(
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Czw sie 01, 2013 7:50 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap pisze:
Lidka pisze:Może by tę pupę olejkiem z dziurawca potraktować albo ozonellą?

No właśnie nie mam pojęcia co by mogło to być, bo to taki newralgiczny punkt jest, aż mu trochę ten odbyt wystaje, bo takie to wszystko jest opuchnięte. I to musi być coś co mu nie zaszkodzi jak to zliże. Tylne nóżki ma całkowicie łyse od tej biegunki :( A jeszcze wszystkie strupy mu nie zeszły :(

Mój jeden tez tak miał - łysa opuchnięta dupka, łysy ogon do połowy wysokości - wszystko z odparzen po biegunce. Smarowałam na zmianę maścia cynkowa i linomagiem w maści. I ja miałam luksus - moje córki były w domu, wiec miał lekko mytą pupinkę przgotowana wodą po każdej... akcji sralniczej. Po tygodniu było lepiej - teraz ma już wszystko pokryte leciuteńkim meszkiem futerkiem.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw sie 01, 2013 8:13 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Bo ja się boję najbardziej tego, że jak on toto zliże to się zatruje :oops: To może ja mu też tym będę smarować?

I już uprzedzam, że jak się będzie robiło gówniarzowi za jakiś czas ogłoszenia to trzeba ukryć, że toto ma potrójne ADHD, bo go nigdy nie wyadoptujemy :mrgreen: Nawet zdjęć nie można zrobić, bo na każdym wychodzi tylko przeciąg po kocie :ryk:

AgaPap

Post » Czw sie 01, 2013 8:20 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Moje nie lizały. Może bolało i nie chciały się tam dotykac? A może dlatego, ze w chwile później były już tak chore na kk, że było im ganz egal co mają na dupenkach? :?
A co do zdjęc - mnie też w wypadku małych glutów wychodzi zawsze na zdjęciu miejsce w którym był przed chwilą kot. W tym wypadku - dwa miejsca po kotach. Mam szczegółową dokumentację zdjęciową.... mojego mieszkania :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw sie 01, 2013 8:23 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

No właśnie a mój sobie liże tyłek :evil: Wczoraj jak go popsikałam tym octeniosepetm (czy jakoś tak) to za chwilę język był w ruchu :roll:

AgaPap

Post » Czw sie 01, 2013 18:11 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Może ten Bepanthen w kremie?Posmarowałam młodemu mojemu rane na łebku i jakby lepiej...Zlizany nie zaszkodzi.

Żwirek Zverlit rządzi! Wreszcie się załatwił do kuwety! :wink:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw sie 01, 2013 18:18 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mamaju-a ja nie poznałam wogóle Twojego tymczasika i maleństwa od agiPap-tez

swpoja drogą-poprosze fotę małego i obesrańca

Ja mysle ,że ta dupinka sama sie uspokoi, bo biegunka już ustała?

Kamakolo-a jak tam czarnuszki wogóle?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sie 01, 2013 18:22 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Nasz mały Bury:
Obrazek
:D

mamaja4

Post » Czw sie 01, 2013 18:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mamaja4 pisze:Nasz mały Bury:
Obrazek
:D

Jerzyk, a nie Bury!:-D

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Pt sie 02, 2013 7:32 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Fotkę malizny to już znalazłaś na drugim wątku, ale z fotką obesrańca jest gorzej. On przemieszcza się z prędkością światła razy dwa więc jak mi się uda to będzie może w którymś momencie :roll:

Biegunki jako takiej już nie ma, ale konsystencja jeszcze pozostawia wiele do życzenia :mrgreen: Pocieszeniem jest to, że trafia zawsze do kuwety, z tym, że potem tę kuwetę wywala :evil: Jest tylko na gotowanym mięsku, wczoraj ugotowałam je dodatkowo z warzywami, mam nadzieję, że nie zaszkodzi. Bo mały zjadłby konia z kopytami :ryk:

Wstępnie nazywa się Gacek, no bo nie bardzo mógł przecież nietoperz, a wygląda jak one, mały łeb, duże oczy, wielkie uszy, chudy tors i długie łapy 8)

AgaPap

Post » Pt sie 02, 2013 8:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap-super,ze się poprawił!

Szczaw z Jerzykiem dziś:
Obrazek

Niestety z żadną ciotką dla kontrastu nie da się zdjęcia zrobić :(

mamaja4

Post » Pt sie 02, 2013 8:37 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Śliczni :1luvu: Przynajmniej maja obaj towarzystwo do szaleństwa :ok: U mnie mała jeszcze za mała na takie rozrabianie, no i jednak do końca przyszłego tygodnia wolę je odseparowane od siebie mieć coby Gacek niczym jej nie zaraził. Już i tak mam majaki senne, że ona na pewno w schronie przez te parę godzin się zaraziła się czymś :oops: Palnijcie mnie w łeb :roll:

AgaPap

Post » Pt sie 02, 2013 8:49 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Ja ich też na kilka godzin separuję,boby Szczaw młodego zamęczył :D Na szczęście go nie myje.

mamaja4

[poprzednia][następna]