Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 31, 2013 17:01 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

Zaglądałam do Was od jakiegoś czasu, bo sama mam stadko białaczkowe i za każdym razem jak czytam, że odszedł kot z FeLV to wiem, że odszedł za szybko, że ta choroba po raz następny wygrała :(

Bardzo mi przykro, że już musieliście się pożegnać. Śpij spokojnie śliczny burasku (*)

Poszukaj Groszku za Tęczowym Mostem mojego Felixa, to taki białasek z czarną plamką na nosku, on Cię zaprowadzi.... Jego choroba pokonała w grudniu ......
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lip 31, 2013 17:35 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

AgaPap to Feliksia nie ma? :cry:
Ja teraz jak napisałaś ,spojrzałam w Twój podpis i zobaczyłam dr jekyll to mnie olśniło 8O ,kiedyś przemknęły mi się kilka razy te słowa
W życiu nie pomyślałabym,że go braknie :( tulam CIę mocno ....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 31, 2013 17:37 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

Groszku, poszukaj tam za Tęczą mojej Pigułki. Ona odeszła też przez FeLV, 9 sierpnia minie 7 lat, a do tej pory boli...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 31, 2013 17:50 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

Myszolandia pisze:AgaPap to Feliksia nie ma? :cry:
Ja teraz jak napisałaś ,spojrzałam w Twój podpis i zobaczyłam dr jekyll to mnie olśniło 8O ,kiedyś przemknęły mi się kilka razy te słowa
W życiu nie pomyślałabym,że go braknie :( tulam CIę mocno ....

Niestety, nie ma. Dostał ostre nerki, gdyby nie białaczka mielibyśmy jakiekolwiek szanse, a tak nie mieliśmy żadnych. :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lip 31, 2013 18:02 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

Asiu, spłakałam się strasznie. Tak trudno uwierzyć, że Groszek już za TM. Boli okropnie. Ale nic już nie było w stanie uratować mu życia. To dzięki Tobie przeżył w szczęściu tyle pięknych miesięcy. Raz było lepiej, raz gorzej, ale Grosiek żył w kochającym domu ze wspaniałymi, bardzo kochającymi Dużymi :1luvu: Niech pociesza Cię myśl, że jest już wolny od cierpień. Przeżył z Wami piękne chwile. Wszyscy Grosia bardzo pokochaliśmy, chociaż większość z nas znała go tylko ze zdjęć i opisów. Będzie nam go wszystkim bardzo brakowało, ale jakoś trzeba się z tym pogodzić, chociaż z wielkim bólem. Trzymaj się Asiu :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 31, 2013 18:31 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

BOZENAZWISNIEWA pisze:Asiu :cry:
Grosiu kochany,żegnaj i dbaj o moje koteczki w lepszym świecie kotów białaczkowych :cry:
dostałam info od Asi:"nie ma go :cry: "

:( przykro mi [*] ale pocieszajace jest to, ze ktos Go kochal, ktos chociaz probowal do samego konca o Niego walczyc, ktos pomogl Mu spokojnie odejsc, nie byl kocio sam w tych trudnych chwilach a to na pewno bylo dla Niego bardzo wazne.

BOZENAZWISNIEWA pisze:Asia musi dojść do siebie,dlatego napisałam ,to prawda-Groszek został uśpiony,

Asiu, jesli to Ci przyniesie ulge-wyplacz sie, wyrzuc to z siebie!

Myszolandia pisze:Żegnaj Nasz Ukochany Groniu :1luvu: :1luvu: :cry: :cry: :cry:

Obrazek

sliczny :1luvu: teraz jest slicznym Kocim Aniolkiem i sobie radosnie bryka za TM

Asiu, domyslam sie jak Ci ciezko bylo podjac te decyzje, ale z tego, co piszesz-nie bylo wyjscia. On by pewnie odszedl w ciagu najblizszych godzin, a o cierpieniu przez ten czas nie wspomne...
W takich sytuacjach jak ta-choc to cholernie trudne i boli-trzeba podjac te decyzje.
Ja jestem zdania, ze jesli ktos musi cierpiec-czlowiek lub zwierze-trudno; niech juz tak bedzie-czlowiek sobie z tym cierpieniem swoim jakos poradzi z czasem, ale bron Boze-zeby tylko ukochany zwierzak nie cierpial! Jesli juz ktos MUSI cierpiec-niech to nie bedzie zwierzak!
Teraz cierpisz, bo musialas sie pozegnac, pomoc przejsc przyjacielowi za TM, ale cierpiala bys bardziej, gdybys tego wtedy nie zrobila a on odszedl by sam w ogromnym cierpieniu i bolu. Nie pozwolilas Mu na to, dzieki tej trudnej decyzju Twoj Przyjaciel zasnal wreszcie spokojnie, juz nie cierpi i na pewno jest Ci bardzo wdzieczny za te pomoc, za te decyzje.

Przytulam Cie mocno...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 31, 2013 19:46 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

(*)(*)(*).......
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 31, 2013 19:52 Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((???

:cry:
kto by pomyslał,ze ten kot ma białaczkę,no powiedzcie mi kto?przeciez nawet weci nie testuja takich kotów,bo uwazaja,że kot białaczkowy to taki kot:
http://www.miauczykotek.pl/?kocie-cierpienie%2C949#

nędzny,chudy i zasmarkany :(
Cały dzień się spłakałam,bo u nas jutro miesiąc jak umarły dwa koty,ciezko to ogarnać psychicznie...
żegnaj Groszku -pierdzioszku...........................
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 31, 2013 20:16 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

Serce pęka :cry:
Ogromnie współczuję.
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Śro lip 31, 2013 21:04 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

Asiu, strasznie mi przykro :(
Kto ma koty, ten ma kłaki.
Trufelka & Merci & Wuzetek alias Pączusie Dwa i Sucharek

Fairy 20.12.15 :( Kocurra 24.01.2019 :( Skierka 6.10.2022 :( Mori 20.07.2023 :( Banshee 8.06.2024 :(

Petroniusz

Od: Wto sty 13, 2004 12:22

Post » Śro lip 31, 2013 22:28 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

Myślę, dumam, jestem nieobecna, żegnam Szefa Gronia...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 31, 2013 22:38 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

:cry: :cry: :cry: :cry: Groszku [*]

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 31, 2013 23:01 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

:cry: :cry: (*)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lip 31, 2013 23:03 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

sliczne te zdjecia, widac, ze naprawde byl szczesliwy...

Groszku [*] za TM jest kilka moich kocich przyjaciol-ziomali. Przekaz im ode mnie, prosze, jesli oczywiscie mozesz, ze nadal ich bardzo wszystkich kocham tak samo mocno, pamietam i pamietac bede, bo kazdy z nich pozostawil w moim sercu szczegolny slad, niezatarty slad...

Spij spokojnie sliczny burasku [*]

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 01, 2013 12:17 Re: Groszek FeLV+ pożegnanie [*]

:cry: :cry: :cry:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

[poprzednia][następna]