Po Tomku ma to wgłębienie pod noskiem, póki co kolor oczu i włoski - tak charakterystycznie rzadkie z przodu, gęste z tyłu i nietypowe w dotyku

A po mojej Mamie lekko cofa dolną wargę i robi "sępa", ale chyba jej tego nie powiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Gratulacje o od nas.![]()
Basia śliczna. Taka...adopcyjna
Cześć.... mam straszną wiadomość. W tą sobotę Elmer odszedł... okazało się że jest bardziej chory niż nam się na początku wydawoło. Po akcji z biegunką i wylewem w oku o którym Ci pisałam udało nam się postawić go na nogi. Kiedy już odetchnęłam że wszytko będzie dobrze zauważyłam że poojawiły się u niego problemy z chodzeniem, tak jakby tracił równowagę. Zbadaliśmy uszy wszystko ok. lekarz stwierdził że to moze być z osłabienia po chorobie i antybiotykach i że trzeba go dopaść. Zaczelismy podawac probiotyk i paste na wzmocnienie niestety po kilku dniach pogorszylo sie- tylne łapy całkiem zesztywniały. Przy kolejnej wizycie u weta padł wyrok- białaczka. USG wykazało liczne zmiany nowotworowe. Umarł w nocy w domu, mam nadzieję że nie cierpiał... . Przepraszam ale ciężko mi o tym pisać jednak chciałam żebyś wiedziała że walczyliśmy do końca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości