Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 30, 2013 21:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Olat pisze:Szajka to ruska, nie?
No to wszystko przed Tobą.
Moja ruska kłaczy co najmniej tako samo jak mega-ofutrzony sybirak.
Ma bardzo obfity podszerstek, bardzo pluszowe futro.
Co do idei- prawie idealne, co do fukcjonalności....
Auuuaaa... budzę się obrośnięta kłakami :evil:
I niebieskie kłaki widać na absolutnie każdym tle ciuchowym :evil:

Szajka jest ruseczką i mnie nie strasz, bo ja taka zadowolona byłam, że z klakami nie będę walczyła. Może ona będzie wyjątkiem?

Dzisiaj byłam u mojej mamy oczywiście z Szajeczką, która znalazła nowe zastosowanie brodzika....... czyściłam, go potem kilka minut cifem. Taki czyn społeczny u mamy.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto lip 30, 2013 22:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Jeeeeee tam:-)

Kiedyś rano zostałam wezwana do mojej Dyrekcji - w celu ustalenia rożnych Ważnych Kwestii ( miałyśmy tego dnia BARDZO WAZNĄ KONTROLĘ ) - ja odziana przyzwoicie ( za kobietę się przebrałam - srednio 3 razy do roku mi się zdarza). Siedzę i patrzę że jedną noge mam jakby hmmmmmmmmmmm noo porośniętą futrem. Teoś się żegnał z pańcią.........

Usiłuje się tak hmmm dyskretnie odwłosić.......Ok..... owłosienie zebrałam, zbiłam w kulkę i dyskretnie .........tiaaa........wpycham do kieszeni.

Na co BARDZO WAŻNA KONTROLA - pyta ( słowo honoru!) - pers?
A ja na to.......ciuchutko.....dwa........
Na co BARDZO WAŻNA KONTROL - ja też dwa......rolowałam przed wejściem:-)...............

Moja Szefowa wymiękła - bo przez bite 20 min było WYŁĄCZNIE o kotach.
( a szkoła grant dostała )..........

Nie ma to jak porozumienie w kwestii owłosienia nóg w czarnych rajtach:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto lip 30, 2013 22:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Neigh pisze:szeni.

Na co BARDZO WAŻNA KONTROLA - pyta ( słowo honoru!) - pers?
Na co BARDZO WAŻNA KONTROL - ja też dwa......rolowałam przed wejściem:-)...............

:ok:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto lip 30, 2013 23:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Bo macki perskiej mafii sięgają daleko :mrgreen: :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 31, 2013 0:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Oj tak.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro lip 31, 2013 8:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Neigh pisze:Na co BARDZO WAŻNA KONTROLA - pyta ( słowo honoru!) - pers?
Na co BARDZO WAŻNA KONTROL - ja też dwa......

Bo grunt to znaleźć płaszczyznę porozumienia, a do tego najlepsze są wszelkiego rodzaju zaburzenia psychiczne :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro lip 31, 2013 8:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

floxanna pisze:
Neigh pisze:Na co BARDZO WAŻNA KONTROLA - pyta ( słowo honoru!) - pers?
Na co BARDZO WAŻNA KONTROL - ja też dwa......

Bo grunt to znaleźć płaszczyznę porozumienia, a do tego najlepsze są wszelkiego rodzaju zaburzenia psychiczne :twisted:

Tyyy ale nie wszystkie wyobrażasz sobie kogoś w euforii zgrywającego się z kimś w depresji:-). Znaczy jest to możliwe do osiągnięcia, ale potem ma się zwykle ciezkiego katza ( kaca ) O WŁASNIE - floxanna jak to się prawidłowo pisze? ( kac znaczy ) bo widziałam już tyle wersji.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro lip 31, 2013 8:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

viewtopic.php?f=8&t=12827

To tak a'propos różnych psychiatrycznych problemów - przez przypadek odkopałam.......................i ..........padłam.................

Obrazek

Neigh

Post » Śro lip 31, 2013 8:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Neigh pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=12827

To tak a'propos różnych psychiatrycznych problemów - przez przypadek odkopałam.......................i ..........padłam.................

8O 8O 8O
Czy leci z nami pilot?
Makabra.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro lip 31, 2013 13:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Kotkinsie, coś dla ciebie, wszak jesteś fanką kocich ogonów :wink:
http://kotburger.pl/57801/
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lip 31, 2013 15:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

rastanja pisze:
Neigh pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=12827

8O 8O 8O
Czy leci z nami pilot?
Makabra.

Szok!
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Śro lip 31, 2013 15:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Czym karmicie Wasze koty? Gotowe karmy, suche, mokre, gotowane, surowe? Pilnujecie uważnie ile jedzą, czy macie mniej restrykcyjne podejście do tematu?

Ja już mam tych stworów czasami dosyć. Wybrzydzają, nie jedzą tego co mają, a jedzą to czego nie mają. Jedzenie obsycha i się marnuje, że aż szkoda na to patrzeć. Chyba przestanę się tym przejmować, ważyć, sprawdzać składy. Wiecznie stresuję się kocim żarciem i postanawiam z tym stresowaniem się skończyć.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Śro lip 31, 2013 15:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

Szajka zjada GranataPet, PON i BARFa wszystko mokre. Ona rośnie je tyle ile chce, czyli bardzo dużo, ale na zdrowie koteczce, bo linie trzyma nienaganną. Tylko finansowo w dołek popadam.
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Śro lip 31, 2013 15:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

cairo pisze:Czym karmicie Wasze koty? Gotowe karmy, suche, mokre, gotowane, surowe? Pilnujecie uważnie ile jedzą, czy macie mniej restrykcyjne podejście do tematu?

Ja już mam tych stworów czasami dosyć. Wybrzydzają, nie jedzą tego co mają, a jedzą to czego nie mają. Jedzenie obsycha i się marnuje, że aż szkoda na to patrzeć. Chyba przestanę się tym przejmować, ważyć, sprawdzać składy. Wiecznie stresuję się kocim żarciem i postanawiam z tym stresowaniem się skończyć.

Moje mają suche TOTW zawsze pełne michy - umieją sobie wydzielać. Rano i wieczorem dostają mokre. Głownie saszetki czy puszki cosmy. Mało jest karm, które moje kotwory lubią. Od czasu do czasu daję przemrożoną wołowinę, kuraka, serduszka drobiowe (te zjedzą tylko wymieszane z pastą miamor).
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro lip 31, 2013 16:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - zdjęcia ślicznych kuzy

U mnie problem jest taki, że Laluś i Ramzes nie chcą jeść nic poza surowym mięsem i kocim budyniem Gimpet. Martwię się tym bardzo, bo taka dieta na pewno zaszkodzi im na nerki. Próbowałam już przynajmniej z 50 różnych karm i nic. Nie mam już pomysłu co z nimi zrobić. Jak im mieszałam mięso z puszką, to potem przez dwa dni nie jadły ani mięsa ani puszki. Nie wiem już co zrobić. Może zostawiać im puszki i w końcu jak zgłodnieją to zjedzą? Raz trzy dni zrobiłam taki eksperyment i niestety ja poległam, a nie oni. Bałam się że zajdą nieodwracalne zmiany w wątrobie i dałam im w końcu to mięso.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

[poprzednia][następna]