KotkaWodna pisze:"Wysoce nakocona woda miauneralna "Kocowianka"! Duża zawartość wibrysów, mocno nasycona dwumruczanem kotonu - najlepsza na upały!"
W dodatku reklama napisana przez Kotkę Wodną, no i jak tu temu nie wierzyć.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:"Wysoce nakocona woda miauneralna "Kocowianka"! Duża zawartość wibrysów, mocno nasycona dwumruczanem kotonu - najlepsza na upały!"
Neigh pisze:Jak ją znam - to kiedy nasuną jej się słuszne wnioski, ze to MOJA wina - usiądzie i będzie obmyślać zemstę. Na szczęście ( znając ją ) kiedy już wymyśli, zapomni pod czyim adresem miała być kierowana.
kfiatek 1983 pisze:Birma odpada bo tu w grę wchodzą obowiązkowe białe skarpetki i na moje oko Newcia ma za długi i za mało okrągły pyszczek i uszy.
Ragdolle są znacznie bardziej zwarte i krępe jak dla mnie. No i pysie inne.
Syberyjski point to inaczej właśnie neva masquarade więc to ta sama rasa i ja w Newci właśnie tą rasę widzę
Ale ja żadna specjalistka nie jestem ^^
floxanna pisze:Jakby co, to przypominam o swoim dopisku do poprzedniego wpisu (ten wers małymi literkami)![]()
kfiatek 1983 pisze:floxanna pisze:Jakby co, to przypominam o swoim dopisku do poprzedniego wpisu (ten wers małymi literkami)![]()
A ja się wcale nie czepiam tylko tak lekko komentuję
Neigh pisze:No wiesz........jak ktoś się podczas zastrzyków słania po stole......to mimo wszystko nie jest typowe zachowanie u weta.....nawet dla Persony, która usiłuje się godnie oddalić.
floxanna pisze:Kto by pomyślał, że jeszcze 3 i pół tygodnia temu Młoda uciekała przed Newą, mając w oczach obłęd i panikę? Teraz już nawet urządzają wyścigi (jeszcze bez zapasów). Niestety, trudno mi za nimi nadążyć z aparatem.
shira3 pisze:floxanna pisze:Kto by pomyślał, że jeszcze 3 i pół tygodnia temu Młoda uciekała przed Newą, mając w oczach obłęd i panikę? Teraz już nawet urządzają wyścigi (jeszcze bez zapasów). Niestety, trudno mi za nimi nadążyć z aparatem.
A bo to takie dokocenie, wersja lajtowa za często się nie trafia....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 158 gości