Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki...Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba..
![]()
)
pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki...Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba..
![]()
)
![]()
)
vienna pisze:pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki...Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba..
![]()
)
Bosh. Mężczyzna mojego zycia. Ja chce Stachaaa..!!!![]()
( ze swojej strony wnosze do związku dwa kocury...)
rokko pisze:pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki...Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba..
![]()
)
to dziwne... niby tyle szukających "Stachów" a jak ja byłem sam to nie widziałem takiego tłumu chętnych![]()
a jestem typem "Stacha"
rokko pisze:pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki...Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba..
![]()
)
to dziwne... niby tyle szukających "Stachów" a jak ja byłem sam to nie widziałem takiego tłumu chętnych![]()
a jestem typem "Stacha"
pstryga pisze:Pozwole sobie tylko przypomnieć ,ze wątek założyłam w celu adpcji kotka nie kobiety![]()
A Stachu łatwo zdemoralizować sie nie daje, pewnei dla tego ciągle sam ..
pstryga pisze: Pomożecie znaleźć Stachowi mruczącego przyjaciela?
Jowita pisze:Pstryga, a w jakim wieku jest Stach? Ba ja jestem poszukująca...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 24 gości