Kotek dla Stacha

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2005 13:20

Stachu, gdzieś ty był, jak szukałam... :oops:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Pt sty 21, 2005 13:21

Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki... :wink: Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba.. :roll: :wink: )
Prawdziwy dżentelmen to ktoś, kto kota zawsze nazwie kotem, choćby się o niego potknął i upadł
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazk ... hichraszek - zapraszam do lektury

pstryga

Od: Pon sie 23, 2004 15:32

Post » Pt sty 21, 2005 13:22

a tak z kotów
to może jak mężczyna po przejściach (Stachu) to jednak kobieta z przeszłością :wink: ?

http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=23240

Kula jest twarda kocia z dzialek i futro ma cieplusie :D . Nigdy nie była w warunkach cieplarniano - domowych więc chłody jej nie straszne, a i z jedzeniem niewybrzydza - nie musi dostawać Animondy, serduszka drobiowe też są ok 8) .
Ciepłego potrzebuje tylko serca, które by ją pokochało...

juli

Od: Pon paź 25, 2004 8:22

Post » Pt sty 21, 2005 13:22

pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki... :wink: Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba.. :roll: :wink: )

No teraz to już musisz nam dać zdjęcie Stacha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga1

Od: Pon lip 05, 2004 20:18

Post » Pt sty 21, 2005 13:23

pstryga pisze:Dajcie spokój , zamorduje mnie..... Poza tym przestrzegam. Stachu to typ archaiczny, gatunek na wymarciu. Marzy o prawdziwej miłości ,żadne takie szybkie numerki... :wink: Po za tym ten wątek nie miał byc matrymonialny ( chyba.. :roll: :wink: )

Bosh. Mężczyzna mojego zycia. Ja chce Stachaaa..!!! :1luvu:

( ze swojej strony wnosze do związku dwa kocury...)

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Pt sty 21, 2005 13:25

to dziwne... niby tyle szukających "Stachów" a jak ja byłem sam to nie widziałem takiego tłumu chętnych :roll:
a jestem typem "Stacha" :roll:
rokko + Luzak + Cicia + Baxter
Obrazek Obrazek Obrazek
My, koci Ojcowie, musimy się trzymać razem !

rokko

Od: Wto gru 07, 2004 11:00

Post » Pt sty 21, 2005 13:27

vienna pisze:

Bosh. Mężczyzna mojego zycia. Ja chce Stachaaa..!!! :1luvu:

( ze swojej strony wnosze do związku dwa kocury...)

vienna - oddaje Ci go, bo ja jednak kocham mojego TZ (antykoci potwor), ale zal q, zal.....(taki przypadek! -ech zal)

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt sty 21, 2005 13:29

rokko pisze:

to dziwne... niby tyle szukających "Stachów" a jak ja byłem sam to nie widziałem takiego tłumu chętnych :roll:

ja juz jestem w zaawansowanym wieku.. :roll: i nie moge demoralizowac młodziezy nieskromnymi propozycjami..

vienna

Post » Pt sty 21, 2005 13:31

Pozwole sobie tylko przypomnieć ,ze wątek założyłam w celu adpcji kotka nie kobiety :wink:

A Stachu łatwo zdemoralizować sie nie daje, pewnei dla tego ciągle sam ..
Prawdziwy dżentelmen to ktoś, kto kota zawsze nazwie kotem, choćby się o niego potknął i upadł
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazk ... hichraszek - zapraszam do lektury

pstryga

Od: Pon sie 23, 2004 15:32

Post » Pt sty 21, 2005 13:32

rokko pisze:

Moze to kwestia własciwej (auto)reklamy? ;) Pstryga ma w tym miszcza! :king: (tzn. w robieniu innym reklamy, nie w autoreklamie :D)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pt sty 21, 2005 13:35

Pstryga, a w jakim wieku jest Stach? Ba ja jestem poszukująca... ;)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Pt sty 21, 2005 13:36

pstryga pisze:Pozwole sobie tylko przypomnieć ,ze wątek założyłam w celu adpcji kotka nie kobiety :wink:

A Stachu łatwo zdemoralizować sie nie daje, pewnei dla tego ciągle sam ..

ja mooviłam o rokko, :D ..Stach jest chyba w odpowiednim wieku, tak czuję.. 8) .. Jest nowy wątek o kotach z krakowskiego schroniska, może tam cos się znajdzie, one nie takie młode i sprawne ale..tez chca byc kochane.. :roll:

vienna

Post » Pt sty 21, 2005 13:36 Re: Kotek dla Stacha

pstryga pisze: Pomożecie znaleźć Stachowi mruczącego przyjaciela?

Sylwester z Bydgoszczy, jak w sam raz dla Stacha :D
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pt sty 21, 2005 13:37

Jowita pisze:Pstryga, a w jakim wieku jest Stach? Ba ja jestem poszukująca... ;)

Jowita, czy zanim sie pobierzecie będę mogła go chociaż pomacać.. :(

vienna

Post » Pt sty 21, 2005 13:43

CUDNY wątek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gdyby Stach chciał fajnego kota - służę (kotem :twisted: )
Transport na pewno się znajdzie.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia][następna]