spotkanie w krakowie ??

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 05, 2008 11:19

Chociaz przeczytałam 4 strony wstecz, nie wiem kiedy i gdzie jest spotkanie. W pewym momencie nawet sobie to ułozyłam w zgrabna całośc (Pasaż Bielaka w sobotę o 9.00, bo tam jest wystawa kotów (chociaz mało miejsca 8O ), ale potem doczytałam, gdzie jest wystawa i moja teoria runęła w gruzach :lol: . Napiszcie po ludzku, gdzie i kiedy i za kogo mam się przebrać :lol:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw cze 05, 2008 11:28

Tosza pisze:Chociaz przeczytałam 4 strony wstecz, nie wiem kiedy i gdzie jest spotkanie. W pewym momencie nawet sobie to ułozyłam w zgrabna całośc (Pasaż Bielaka w sobotę o 9.00, bo tam jest wystawa kotów (chociaz mało miejsca 8O ), ale potem doczytałam, gdzie jest wystawa i moja teoria runęła w gruzach :lol: . Napiszcie po ludzku, gdzie i kiedy i za kogo mam się przebrać :lol:

:lol: Z tego co ja wywnioskowałam :wink: spotkanie jest w ogródku U Maryny w Pasażu Bielaka o 19. w sobotę. Trynd jest, żeby się przebrać za kobietę.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw cze 05, 2008 11:33

Bo widzisz, Tosza...
my teraz mamy takie miauowe staniki, w których przychodzimy na spotkania, żeby nas można było od razu rozpoznać. Dawniej nowi musieli zadawać dyskretne pytania gościom, jak np."gdzie jest najbliższa kuweta?", a teraz bez problemów kierują się do "stanikowców"
Kłopot w tym, że rozmiar jest niestety znormalizowany i niektórzy mają przez to problemy z odzieniem wierzchnim, a przecież po ulicy w samych stanikach chodzić nie będziemy (przynajmniej na razie) :wink:

:mrgreen:

PS. dopisuję:
Spotkanie jest w sobotę 7.06.08 o 18.30 w Ogródku Maryny, który znajduje się w Pasażu Bielaka w Krakowie.
:D

PS.1
Z 19 zostało przesunięte na 18.30, żeby Zowisia mogła z nami choć trochę pobyć.

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Czw cze 05, 2008 11:48

Z otrzymanych wyśnień wyciągnęłam następujące wnioski :mam byc o 18.30 w sobotę w Pasażu Bielaka, bez stanika, bo odpowiedni dostane na miejscu, przebrana za kobietę (z tym mogę mieć problem, bo ja , zdaje się,zawsze jestem przebrana.... :lol: ).
Teraz wszystko rozumiem!

Tosza

Post » Czw cze 05, 2008 11:52

Bardzo dobrze wszystko zrozumiałaś Obrazek :mrgreen:

B-dur

Post » Czw cze 05, 2008 11:54

Ja mam rozmiar 80c.

Jak tam jest na miejscu z kuwetą? Bo ja lubię piwko.
Płatna? Bo jeżeli tak, to ja małą kawę.....
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw cze 05, 2008 12:03

Miuti pisze:Jak tam jest na miejscu z kuwetą? Bo ja lubię piwko.
trzeba sobie troche żwirku w torebce przynieść-i problem z głowy

Tosza

Post » Czw cze 05, 2008 12:05

Tosza, jesteś bezkonkurencyjna w streszczeniach i podsumowaniach :ryk: :ryk: :ryk:

B-dur, Ty też sie ostanikowałaś po nowemu? ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw cze 05, 2008 12:07

Tosza pisze:Z otrzymanych wyśnień wyciągnęłam następujące wnioski :mam byc o 18.30 w sobotę w Pasażu Bielaka, bez stanika, bo odpowiedni dostane na miejscu, przebrana za kobietę (z tym mogę mieć problem, bo ja , zdaje się,zawsze jestem przebrana.... :lol: ).
Teraz wszystko rozumiem!

Tosza, JESZCZE nie masz a sklep bedacy obiektem pielgrzymek biusciastych kobiet masz rzut beretem od domu :lol:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Czw cze 05, 2008 12:10

skaskaNH pisze:B-dur, Ty też sie ostanikowałaś po nowemu? ;)

Na szczęście nie musiałam Obrazek

B-dur

Post » Czw cze 05, 2008 12:12

Liwia pisze:
Tosza pisze:Z otrzymanych wyśnień wyciągnęłam następujące wnioski :mam byc o 18.30 w sobotę w Pasażu Bielaka, bez stanika, bo odpowiedni dostane na miejscu, przebrana za kobietę (z tym mogę mieć problem, bo ja , zdaje się,zawsze jestem przebrana.... :lol: ).
Teraz wszystko rozumiem!

Tosza, JESZCZE nie masz a sklep bedacy obiektem pielgrzymek biusciastych kobiet masz rzut beretem od domu :lol:

A ja myslałam, że te staniki to należa się za kota, a nie za biust. Znów burzysz mój wypracowany z takim trudem spokój :)
odebrałaś moje wczorajsze gg?

Tosza

Post » Czw cze 05, 2008 12:22

Tosza pisze:

WIADRO?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw cze 05, 2008 12:24

Miuti pisze:
Tosza pisze:

WIADRO?

No to wtedy żwirek niepotrzebny :)

Tosza

Post » Czw cze 05, 2008 12:34

Tosza, rewelacyjne podsumowania :ryk:
Ale i tak nadal nie wiem, co z tymi stanikami w jedynie słusznym rozmiarze :oops:

Miuti pisze:A głaskanie - dźwignią handlu. Niektórzy wystawcy - sprzedawcy chętnie widzą, kiedy się miętosi kocięta. A maluchy mogą coś złapać!

Czy koty zgłaszane na wystawę muszą mieć, tak jak psy, szczepienia + świadectwo zdrowia?

No właśnie - pomiętosi jednego, drugiego, trzeciego... u jednych wystawców, drugich i kolejnych... Jak ktoś zechce ode mnie kota, to mnie odwiedzi w domu i tam pomiętosi :twisted: Zołza jestem, wiem, ale zdarzało się, że koty z wystaw wracały chore, na szczęście (tfu! tfu!) nie moje.

Tak, wystawiane koty muszą mieć szczepienia, zaświadczenie od weta o zdrowiu i muszą być zaczipowane.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw cze 05, 2008 12:37

Kicorek pisze:Tosza, rewelacyjne podsumowania :ryk:
Ale i tak nadal nie wiem, co z tymi stanikami w jedynie słusznym rozmiarze :oops:

Jak to co??? Poza przebieraniem sie za kobiety zapanował następny trynd, na bielizne we właściwych rozmiarach i efekt jest taki, że pół Miau (a przynajmiej z Polski południowej) pielgrzymuje do Intimo w celu nabycia właściwego stanika :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]