Witam wszystkich
Niestety, ale jako nowy uzytkownik, musze powiedziec, ze na forum jest naprawde duzy niepozadek

Nie chcialabym nikogo urazic, ale osoby ktore twierdza, ze pakowanie wszystkich tematow w jeden dzial to dobre wyjscie i funkcjonalne dodatkowo, naprawde sie myli

Jestem forumowiczem na kilku forach poswieconych psom takich jak molosy.pl, dogomania.pl, e-psy.pl i powiem szczerze, ze na forum miau.pl zupelnie sie gubie. Zauwazylam, ze na forum jest dzial poswiecony adopcjom, ale w dziale glownym az roi sie od topicow poswieconych adopcji, co prosze mi wierzyc wprowadza lekkie zamieszanie. Poza tym macie 7 dzialow, ale tylko dwa poswiecone samym kotom. Macie dzial Off Topic, macie dzial o imprezach forumowych, macie dzial poswiecony innym zwierzetom, ale nie macie takiego dzialu jak weterynaria, ktory uwazam, jest jednym z najwazniejszych dzialow na kazdym forum. W takim dziale moznaby zebrac naprawde mnostwo informacji, ktorych to wlasnie ludzie najczesciej poszukuja. Bardzo mnie tez dziwia slowa typu:
Anja pisze:twor, ktory wymaga jedynie od czytelnika troche uwagi , czasu i checi - nic specjalnego jak sadze
jezeli ktos nie ma ochoty zdobywac tej wiedzy, to nikt go tu nie zmusi
ilosc stron nie jest tu przeszkoda, tylko zwyczajny brak zapalu
Ja rozumiem, ze sa ludzie, ktorzy potrafia siedziec na forach godzinami, ale zostawiajac taki misz masz na forum, okazujecie brak zrozumienia ludziom, ktorzy do internetu maja ograniczony dostep i potrzebuja szybkich informacji. Ja rozumiem, ze niektorzy boja sie zmian czy moze ich po prostu nie chca, ale czasami zmiany sa naprawde dobre. Ja bardzo serdecznie zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony forum molosy.pl i zobaczenia jak szukanie informacji na dobrze zorganizowanym forum jest proste i przyjemne. Nie pisze o dogomanii bo to prawdziwy moloch na ktorym pisza tysiace. Molosy to rowniez bardzo duze forum ale rozwiazania sa naprawde dobre. Sa osobne dzialy dla kazdej z ras co tutaj uwazam za zbedne, ale sa rowniez dzialy tj: OGOLNY, WETERYNARYJNY, ADOPCJE, ZYWIENIE, PSYCHOLOGIA, DZIAL DLA POTZREBUJACYCH czyli Adopcje, akcje pomocy, transport, informacje o zaginionych. Tutaj mozna by bylo dodac np. dzial Nasze koty, gdzie kazdy moglby chwalic sie swoimi pupilami, co wcale nie przeszkadzaloby w pisaniu rowniez na innych forach i wykorzystywaniu swoich doswiadczen na wiecej niz jednym topicu. Przegladajac sam dzial ogolny tutaj na miau.pl znalazlam mase postow poswieconych chocby samej weterynarii. Uwierzcie mi, ze zycie na dobrze zorganizowanym forum nie dosc ze je ulatwia, to jednoczesnie zwieksza przeplyw informacji, co mysle jest bardzo istotne np. przy adopcjach , ktore tak naprawde czasami gina w natloku innych postow. Ja naprawde zachecam wszystkich sceptykow, ktorym sama kiedys bylam do odwiedzenia i przede wszystkim do skorzystania z doswiadczen innych

Jak na forum wprowadzili nam dzialy dla ras to bylam bardzo rozczarowana bo uwazalam, ze takie mielenie wszystkiego na jednym jest dobre. Ale czas pokazal jak bardzo sie mylilam.
Tutaj wrzucam link do forum gdyby ktos jednak chcial zobaczyc jak to wyglada:
www.forum.molosy.pl
Teraz jednak doznalam prawdziwego szoku

W dziale o hodowcach znalzazlam posty poswiecone KASTARCJI! POPRAWIE APETYTU,KARMIE I POSZUKIWANIU DOBREGO WETA

Naprawde, to juz troszke przesada