pluszak pisze:oczy Ci wychodzomtosiula pisze:dawno tu nie zaglądałam, a tu takie cudownościzdjęcia jak zawsze super, ale to co na zdjęciach, to po prostu rewelacja
kociaki przecudne
padłam na kolana i szukam, by dalej podziwiać
Moderator: Estraven
pluszak pisze:oczy Ci wychodzomtosiula pisze:dawno tu nie zaglądałam, a tu takie cudownościzdjęcia jak zawsze super, ale to co na zdjęciach, to po prostu rewelacja
kociaki przecudne

Hannah12 pisze:Kicor, zbieraj te oczy, szczęki i na targ z nimi :P

izaA pisze:redaf pisze:Już ja widzę jak Kicor przesłuchuje potencjalne domy chlopaków.
Hiszpańska inkwizycja to przy tym kólko różańcowekoło do łamania i drewniane buciki już stoją w przedpokoju
Wyślę chłopaków nad Morze Śródziemne!Fri pisze:a podpisując umowę gwarantuje się Kicorowi dostęp do młodziaków przynajmniej raz w miesiącu, z noclegiem i wiktem...
Kicorek pisze:Okropni jesteścieWyślę chłopaków nad Morze Śródziemne!Fri pisze:a podpisując umowę gwarantuje się Kicorowi dostęp do młodziaków przynajmniej raz w miesiącu, z noclegiem i wiktem...
Wizytę raz w miesiącu zamienię na raz w roku - przynajmniej na miesiąc![]()
A problem mam, owszem, przecież muszę wybrać dla maluchów najlepszy dom na świecie
Wczoraj wieczorem znalazłam kupkę któregoś gałgana, niestety w namiociku, nie w kuwecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości