Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:Aniołek, nie złość się na dziewczyny. Też zniknęłam z forum na cały dzień i musiałam nadrobić zaległości. Ale miło się odprężyć i na przekór wszystkiemu poczytać/popisać w Azikowym wątku.
Ja tam zdjęcia nie zapodam, bo bym wam średnia wieku zawyżyła za bardzo i przecież nikt nie chce oglądać starszych pań.
Mam nadzieję, że idol cioć ma się dobrze.
Aga86 pisze:Alu, ty chyba zaczarowałaś forum. Przychodzą mi powiadomienia tylko z Twojego wątku.
Aga86 pisze:Alu, ty chyba zaczarowałaś forum. Przychodzą mi powiadomienia tylko z Twojego wątku.
elfrida pisze:Taaa...delikatnie powiedziane"zaczarowalas"jak komp mi sie przepali to juz bede wiedziala Kogo za to obciazyc![]()
.Ja to sobie tak mysle,ze ta pora jest odpowiednia na Azikowo-spolkowy wateczek..mozna sobie spokojnie pisac,bez stresu,ze podczas pisania wykwitna ze 3 strony,ktorych przy wcisnieciu "odpowiedz"jeszcze nie bylo i tak dumam Alusku,ze ten wateczek jest dla ludzi o mocnch nerwach
![]()
Dzien Dobry Drogie Panie...to od cego dziesiaj zaczynamy?znaczy sie zaczynacie?po poludniu moze sie dolaczejak mi sil starczy
Aga86 pisze:Długo to trwało i trzymała nas w napięciu nasza Księżniczka, ale nie miała innego wyjścia musiała sie poczuć lepiej.
To może ktoś tu inny czaruje tak sie dzieje, że ze swoich wątków nie dostajemy powiadomień, tylko z tych 'obcych'.
czarna.wdowa pisze:Co do Azika -(...)
postanowił wziąść się za siebie, zaczął biegać i ćwiczyć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości