Rudi - nasz pulchniutki ;) filmik str 77 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 28, 2010 20:57 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

mieszkam w malym miasteczku, nie ma takiej lecznicy. koty nie sa dzikie, garna sie do czlowieka i jak je dotkniesz to mrucza :( ja jestem gotowa dodac do nich karme, legowisko i wykastrowac za pol roku na swoj koszt byle ktos je wzial :(
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto wrz 28, 2010 21:56 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

a najblizsze wieksze miasto? moze uda sie jutro cos telefocznie zalatwic? jeszcze mi ogloszenia w szkolach na mysl przyszly...

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Śro wrz 29, 2010 6:42 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

nie ma ich. cały blok obeszłam, nie wiem co się stało. wczoraj też ich nie było wieczorem, ale myslalam, ze ciemno jest to się schowały czy coś :(
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 29, 2010 13:12 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

agul-la pisze:nie ma ich. cały blok obeszłam, nie wiem co się stało. wczoraj też ich nie było wieczorem, ale myslalam, ze ciemno jest to się schowały czy coś :(

Może ktoś jednak przygarnął te maluchy :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 29, 2010 16:49 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

Oglądałam przed chwilą Celownik.... :( O kieleckim schronisku....omatko.....coś strasznego :cry: :cry: :cry: Widziałyście?
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro wrz 29, 2010 16:51 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

shira3 pisze:Oglądałam przed chwilą Celownik.... :( O kieleckim schronisku....omatko.....coś strasznego :cry: :cry: :cry: Widziałyście?

Nie i nie mam zamiaru oglądać :? lubię swoją wątrobę... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 29, 2010 19:33 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

Na szczęście nie mam telewizora...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro wrz 29, 2010 19:34 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

No. Koszmar po prostu :(
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro wrz 29, 2010 19:36 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

W sosnowieckim schronisku jest tak samo albo jeszcze gorzej :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 29, 2010 19:38 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

majencja pisze:W sosnowieckim schronisku jest tak samo albo jeszcze gorzej :evil:

Nie może być gorzej chyba? jeeezu biedne te zwierzaki. Ja mam 3, wszystkie ze schronisk (choć Rudi akurat był króciutko), ale pomimo tej ponurości aż takich warunków złych chyba nie było :(
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw wrz 30, 2010 11:36 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

w takich razach dopada mnie rozpacz czarna i wielka i mysle ze wogóle bez sensu te schroniska...
koty w schronisku to totalna pomylka...złe mysli mnie nachodzą....bardzo zle
a potem dociera do mnie ze jednak choc niektóre wychodzą z tego piekla
i moze dla tyl kilku warto....no nie wiem...
wszędzie jest brak pieniedzy
ale tez i kolesiostwo i prywata i kręcenie lodów...
a komu sie zwierzak poskarży
jak czasem juz przegną to w tiwi pokażą
jakies zbiorowe mogily psów masowo usypianych....zeby wyrwac kase z gminy
no po prostu nie wiem jak mozna byc kims takim
czy to sie trzeba urodzic takim potworem czy trafic w "odpowiednie" miejsce....
a moze ijedno i drugie....
gdzies czytałam ze w kazdym z nas jet potwór....
tzreba mu tylko dać "szanse" zaistnieć....przeraza mnie to

Buziaki deszczowe :) dla słonecznego Rudisia :1luvu:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw wrz 30, 2010 12:01 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

Takie rzeczy zdarzają się wszędzie, nie tylko w schroniskach. Zobaczcie, co się dzieje w domach dziecka (przynajmniej niektórych), w domach starców zresztą również. Są ludzie, którzy za pieniądze zrobią wszystko. :( Są tacy, których interesuje jedynie własna wygoda, a cały otaczający ich świat istnieje tylko po to, żeby im dostarczyć rozrywki - jak coś przestaje być zabawne, albo użyteczne, to niech zdycha. A jak można na tym jeszcze zarobić, to już całkiem nie ma się nad czym zastanawiać. Zawsze tak było, tak jest i pewnie nigdy się to nie zmieni... :cry: Ale na szczęście nie wszyscy są tacy :D i coraz więcej poznaję ludzi, którym zależy nie tylko na sobie :1luvu: Którzy pochylą się nad zdychającym owrzodzonym psem, zapłaczą nad porzuconymi kociętami, przygarną wiewiórcze oseski...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 30, 2010 12:06 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

... albo chodza do shroniska na dni wolontariatu i wyciągaja stamtąd kocięta zwalając wszystko na córkę 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 30, 2010 12:08 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

AYO pisze:... albo chodza do shroniska na dni wolontariatu i wyciągaja stamtąd kocięta zwalając wszystko na córkę 8)

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 30, 2010 12:14 Re: Rudi - nasz pulchniutki ;) Dwa maluchy po blokiem PORADŹCIE!

No :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I dzięki temu inni mają cudnego słodkiego kocurka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]