_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Tak, znalazłam gdzieś "przepis" na domowy kubraczek, ten widać, fajny, bo ma wzmocnienia, tu, gdzie łapki no i jest profesjonalny, nie mogła mi kobieta dla spokoju sprzedać takiego kubraczka Kotka Doroty, zjadłam kawałeczek kabanosa, naprawdę jak sobie pomyślę o jedzeniu to mnie odrzuca, wczoraj z nerwów, dzisiaj z jeszcze większych nerwów ale dzięki Dziewczyny za troskę
Jak będziesz kotki pilnować, to nic nie będzie. Moja Pysia też ściągnęła kubrak pierwszej nocy. I za nic nie dała sobie założyć na powrót. Następnego dnia byłam u weta na zastrzyku i bez problemu założył. I nic się nie stało, więc bez paniki, proszę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
To może ja na pocieszenie opowiem, jak było po sterylce Gumki mojej siostry Gumka była sterylizowana jako 7-miesięczna kicia (wycięli wszystko, a kotka rozwinęła się całkiem normalnie, więc nie wiem o co chodzi z tym wycinaniem samych jajników). Miała małe cięcie, w domu założyłyśmy jej skarpetę jak jeszcze była senna (taka zwykła podkolanówka z dziurami na głowę i łapy) - ale kubrak z materiału byłby chyba lepszy, bo jak kotka jest wyjątkowo upierdliwa, to może językiem rozebrać skarpetę na nitki (a te są groźne). Przez tydzień łaziła zła i skrzywiona, potem zdjęli jej kubrak i szwy. Jak już ubierzecie ją w kubrak, to pewnie nie schowa się z powrotem do kanapy, bo będzie zbyt niezadowolona z wdzianka. Wtedy będziesz mieć ją na oku
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
No właśnie, ja żałuję, że wczoraj jej tej skarpety nie założyłam, ale była taka biedna, śnięta, że szkoda mi jej było i też nie wiem, czy dałabym radę sama jej założyć
Wstała, zjadła, wypiła. Strasznie się denerwuje i pobudza ją to trochę, jak sobie powącha te okolice ranki, aż odskakuje. Wącha też kocyk, który miała w transporterku - wyprać go?
I widzisz ,pospała teraz pojadła popiła jest Ok! Ten zapach na brzuszku pewnie ją też odstrasza od lizania brzusia ,a to dobrze. Teraz Ty zrób sobie cos do jedzenia
Masz naprawdę przekichane teraz ,nie dam CI żyć,będę truła o jedzeniu,DO SKUTKU!!!!!
Zjadłam kabanosa...kawałek kabanosa podpisano: Kabanos...Kawałek Kabanos Ale nie daje jej to spokoju chyba. Powąchała, szybko liznęła i weszła do kanapy Jest taka nerwowa chwilami, to normalne po narkozie? Szczególnie jak tam wącha. A dodatkowo nie wiem - w domu niby sprzątane, ale super czysto to wiadomo - nie jest Może się ranka zakazić taka goła? Ona ją niby czymś pryskała ale to było wczoraj
Ostatnio edytowano Sob paź 23, 2010 14:12 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz
kotka doroty pisze:To teraz kawałek chlebka chociaż
Podpisano:Kawałek chlebka proszący o zjedzenie