Otóż to! Rozbawiła mnie ta sytuacja. Oczywiście, nim odkryłam dziurę w reklamówce, to wypytałam Kikę, czy aby tam swoich rączek nie wkładała. Odpowiedź była oczywista , jak na większość pytań typu "Kika wiesz może , gdzie jest...?", albo "Widziałaś....., to tu leżało (a nie leży! )?" A majtki jej się podobają.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Powiem Ci, że zamiłowanie Twoich kotów do "obsiku" jest aż zadziwiające , inna sprawa, że one naprawdę się do tego przykładają i angażują, no bo żeby wywlec nowe majtki, a następnie je olać to już było nie było nieco wyższa szkoła jazdy niż tylko np. wycelowanie i obsikanie fotela czy kanapy .
Wywlec! Olać!.... i powiesić!!!! Drogą dedukcji doszłam do sprawcy! Silence - nie bo spała z Kiką. Noise - nigdy nie załatwił się poza kuwetą!! Miód - j.w. Episia - j.w. Kaszmir - j.w. Kto pozostał? Astarotek czarny kotek.
Teraz moje aniołeczki śpią jak zabite, a Kaszmirek ssie przez sen. On jest jednak malec i nie ważne, że ma rok. Episia śpi w koszyku, to fotki nie ma, bo nie przyklęknę. Za to tu została przyłapana na obściskiwaniu się z Astarotkiem.
zdążyłam pobieżnie "przelecieć" dwie ostatnie stroniczki i normalnie lepsze historie niż TVN24 - majtki, duchy, sikanie... zostaję... mam nadzieję, że mogę
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer