Daj maila, bo nie bede przeciez wrzucala na kocie forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dagmara pisze:Szuka dziewczynka![]()
Musze znalezc w ubraniu
Kicorek pisze:Dagmara pisze:Szuka dziewczynka![]()
Dlaczego nie? Może być z Beksą
Dagmara pisze:Kicorek pisze:Dagmara pisze:Szuka dziewczynka![]()
Musze znalezc w ubraniu
Dlaczego nie? Może być z Beksą
Nie umiem robic zdjecia w jednym czasie sobie i Beksie, bo ona lezac na rekach absorbuje moje konczyny gorne w calosci
gattara pisze:Haniu, z Azika to taki "prezencik" zawiązany kokardką jest, komu, komu
:
gattara pisze:Melduję że : antybiotyki, antybiotyki i smarowanie blizny, oprócz tego mam się nie martwić i...... ma być dobrze. Taką mniej więcej diagnozę usłyszałam.:
gattara pisze:Dedi, nie zawstydzaj tych obiboków.
Z tym podawaniem o alimenty to nie jest zły pomysł..... chociaż, dzisiaj o 16.58 nastąpił mały przełom
, tata mył synka jak szalony
, syn oczywiście nie pozostawał mu dłużny
, trwało to około pięciu minut ale było nadzwyczaj intensywne
. Materiał filmowy zamieszczę jutro
Dagmara pisze:Szuka dziewczynka![]()
Musze znalezc w ubraniu
Dagmara pisze:Moje, osobiste, prywatne?
Ze niby mnie podrywasz przez siec i moje fotki chcesz?![]()
No wiesz co, nawet nie sciemnialas, ze Ci sie ze mna fajnie rozmawia
elfrida pisze:O maaatko Dagmara!!!a wiesz,ze Ala mowila mi to samo..to na pewno jakas matrymonialna oszustka ...i to jeszcze taka troche inaczej.Widze,ze Azik tez sie na Ciebie Alu obrazil,pewnie za to,ze Ty sie na niego obrazilas i na sesji wytyka Ci beszczelnie jezyk
![]()
Weguniu zdrowiej juz Zabciu szubciutko i pozwol sie w koncu brzucholowi zagoic
gattara pisze:elfrida pisze:O maaatko Dagmara!!!a wiesz,ze Ala mowila mi to samo..to na pewno jakas matrymonialna oszustka ...i to jeszcze taka troche inaczej.Widze,ze Azik tez sie na Ciebie Alu obrazil,pewnie za to,ze Ty sie na niego obrazilas i na sesji wytyka Ci beszczelnie jezyk
![]()
Weguniu zdrowiej juz Zabciu szubciutko i pozwol sie w koncu brzucholowi zagoic
Osz Ty, kto tu kogo nęka przez wszystkie możliwe media
![]()
, a potem niewiniątko udaje
. I kogo oskarżasz - mnie? Delikatną, słodką, eteryczną kobietkę
, wstydź się
. Czujem siem dotknięta do żywego
.
A to wszystko dlatego że zapewne sama chciałabyś zobaczyć te foty Dagmarytylko się wstydasz
.
Azor wszystkim język wytyka, to taki objaw najwyższego wtajemniczenia, jak masoneria czy cuś.... elitarny klub
.
elfrida pisze:No obiecujem,ze juz nie bede Cie wiecej nekalaA fotki to i zobaczyc bym chciala,tak pewnie jak Wszyscy,ktozy nie widzieli
.A skoro mnie juz nie lubisz to jo tyz Cie juz nie kochom
![]()
Kicorek pisze:gattara pisze:Słusznie prawisz Kicorku![]()
Bo ja mądra kobieta jestem
gattara pisze:elfrida pisze:No obiecujem,ze juz nie bede Cie wiecej nekalaA fotki to i zobaczyc bym chciala,tak pewnie jak Wszyscy,ktozy nie widzieli
.A skoro mnie juz nie lubisz to jo tyz Cie juz nie kochom
![]()
Jesoooo, to trzeba było mówić że mnie kochałaś, bym się jakoś ustosunkowała do tego uczucia.
Możesz mnie nękać, wybaczem CiKicorek pisze:gattara pisze:Słusznie prawisz Kicorku![]()
Bo ja mądra kobieta jestem
Sie wie