Sama przez to przechodziłam ostatnio i wiem przez co przechodzicie
U mnie wszystkie kocie staruszki miały dobre wyniki badan a sekcja wykazywała, że kot żył już na kredyt
Wiem, że podejmiecie najlepszą decyzje...dla Fila

Moderator: Estraven

grrr... pisze:Problem w tym,że ja wszędzie widzę "złotą puszkę", "srebrnej" jeszcze nie widziałam w sklepach a kupuje to już jakieś pół roku i to jako podstawową puszkę. Nie wiem, może po prostu nie te sklepy odwiedzam.

PumaIM pisze:A on ma na pewno struvity, wymaga zakwaszania.
smil pisze:grrr... pisze:Problem w tym,że ja wszędzie widzę "złotą puszkę", "srebrnej" jeszcze nie widziałam w sklepach a kupuje to już jakieś pół roku i to jako podstawową puszkę. Nie wiem, może po prostu nie te sklepy odwiedzam.
Pamiętam, że jak chciałam te srebrne, to specjalnie zamawiali dla mnie w lecznicy i bywały problemy. Możliwe, że już nie sprowadzają albo i w ogóle nie produkują (bo był w tej formie pasztet c/d i jeszcze i/d trzustkowa na pewno, a to też ostatnio widziałam same złote).
Kurczę, szkoda, bo z tego co ryśka pisze, to faktycznie ten pasztet mógłby się sprawdzić - był miękki, ale nic z niego nie ciekło.
ryśka pisze:Wielkie dziękuję - będziemy teraz wiedzieli, których puszek nie testować.
Szukamy czegoś, z czego sos "nie wycieka", nawet pod wpływem gryzienia. Inaczej ten sos wyląduje w nosie.PumaIM pisze:A on ma na pewno struvity, wymaga zakwaszania.
Niestety, na pewno - od dobrych kilku lat. Rezygnacja z diety oznacza pH galopujące do góry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości