W końcu chłopak się zmęczy i przestanie tak Wam broić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:W końcu chłopak się zmęczy i przestanie tak Wam broić
talaaa pisze:Mereth pisze:W końcu chłopak się zmęczy i przestanie tak Wam broić
no ja tak po cichutku licze troszke na to...
teraz od 2 dni za to wpierdziela mi za pięc kotów!
musze siedziecv z miska przy z\Zdzisi zeby zjadła co jej, bo inaczej on by jej porcje tez pochłonął
domaga się głośno "gruchając" i skacząc na lodówke jedzenia...
Mereth pisze:Ja takie gruchania i wskakiwanie na blat mam codziennie, Zorek mi takie atrakcje dostarczaA ostatnio tak miaukoli i dopomina się jedzonka, jakbym go głodziła
![]()
Mereth pisze:A Kornik rośnie i żeby mieć siłę potrzebuje jedzonka.
A że będzie dużym kotem to już widać, ciekawe jaki będzie jak urośnie już całkiem![]()
talaaa pisze:Mereth pisze:Ja takie gruchania i wskakiwanie na blat mam codziennie, Zorek mi takie atrakcje dostarczaA ostatnio tak miaukoli i dopomina się jedzonka, jakbym go głodziła
![]()
no to u mnie tak samo, tylko Kornik na lodówce, stara się ja otworzyć, ciekawe kiedy mu sie to udama ten mój chłopak tak silne łapy ze szok, takie grube, umięsnione... az strach pomyslec co by zrobił z lodówka jakby się do niej dostał
![]()
Mereth pisze:A Kornik rośnie i żeby mieć siłę potrzebuje jedzonka.
A że będzie dużym kotem to już widać, ciekawe jaki będzie jak urośnie już całkiem![]()
sweet-a pisze:dzień dobry ale tu trzaskacie wypawiedzi
sweet-a pisze:taaak wyścigi to normalka ale Muśka jeszcze treszczy jak widzi ptaszki przez okno i nie wie jak sie do nich dostać
Mereth pisze:Witanko talaaa i koteczki![]()
Jak tam po nocy? Kornik był spokojny czy łobuzował?
miłego dzionka
talaaa pisze:no ten laserek to musze kupic, miałam jeden ale Zdzicha wściekła ze nie moze złapać punkcika jakies pół roku temu pod naszą nieobecnośc rozłożyła go na części pierwsze... zapomnieliśmy go schować, o ile da sie cos przed naszymi kotami schowac:
talaaa pisze:a Kornik nie zna jeszcze laserku... ten to dopiero bedzie dziczał, wieczorem zamieszcze jego zdjęcia z walk z szopo-myszą na wędce![]()
talaaa pisze:Mereth wymiziaj Zorka i Pulpecika koniecznie, i po buziaku w noski
Mereth pisze:No i popatrz, tu się zmarwiłam, bo ja laserek właśnie przy klawiaturze zostawiam w domkuNo jak nic zacznę go chować, zeby żadnemu nie wpadło się zemścić na czerwonej kropce
![]()
Mereth pisze:
No ewentualnie dla Cioci to nadstawimy pyszczki![]()
Z & P
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 130 gości