Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 09, 2010 10:51 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

No widzisz jak szybko Milunia znalazła domek :D

Dobrze, że trafiłaś na Wojska, tam postawią każdego zwierzaka na łapy :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto mar 09, 2010 11:09 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

no, liczę, że postawią.. :roll: dobre jest to, że jednak na miejscu mogą porobić badania i nie muszę latać i cudować.. mam nadzieję, że całe to leczenie i karma przyniosą efekty..
na razie ma tam wszystko podrażnione, więc jeszcze jest krew w moczu i nie chce sam chodzić do kuwety. jak go włożę to sika, ale muszę go ugłaskać, bo ucieka. a wiadomo, że nie powinien trzymać tego w pęcherzu.. :roll:

chodzę w sumie do tej wetki, która akurat jest :roll: była więc Asia, Agnieszka i 2 razy Oliwka. w piątek jadę, ma być Oliwka. Agnieszka ma ponoć teraz urlop. Generalnie celuję na Agnieszkę lub Oliwkę, kierując się gustem szefowej tż'a :lol: ona jeździ do Agnieszki.

Milunia jest teraz Tosią :) niestety osobiście nie mam kontaktu z ich Dużymi.

Madziu obawiam się, że Twoja suknia jest za duża, a przynajmniej za długa na mnie :) poza tym, biorę ślub cywilny i chyba szukam czegoś skromniejszego 8)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto mar 09, 2010 14:32 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dobry wybór Oliwka albo Agnieszka. :mrgreen:

Pewnie za długa można skrócić. A co to, z ślub cywilny to już nie można w białej sukni iść? Widziałam, z też zakładają białe. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto mar 09, 2010 14:58 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

białe zakładają, a jakże.. i nie uciekam przed białymi.. tylko, że na te naście minut w urzędzie i na obiedzie nie chce mi się bawić z kołami i falbankami :wink:
Twoja jest śliczna, ale na to moje malutkie święto wolę coś skromniejszego chyba :oops:
zobaczę co w ogóle jest w sklepach, bo obawiam się, że w moim rozmiarze będzie niewielki wybór albo będzie wymagało przeróbek. nawet się nie łudzę, że nie.. :roll:
Obrazek

catawba

Post » Śro mar 10, 2010 7:48 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Doberek! :D

A może krawcową jakąś znajdziesz?
Obrazek

maggia

Post » Śro mar 10, 2010 8:01 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

hej Madziu :) żeby krawcowa się przydała, to muszę wiedzieć jak ta suknia miałaby wyglądać.. :wink: więc muszę i tak pochodzić. nie chcę tracić kokosów na nią..

bardziej stresuje mnie temat podróży poślubnej. planowaliśmy taką prawdziwą w przyszłym roku na północ Szwecji. tylko musimy trochę kasy uzbierać i zorganizować to sobie. w tym roku, chcieliśmy tak na tydzień gdzieś skoczyć. był w planach ten BPN co pisałam wczoraj, ale już mi się zmieniło... Paryż.. drogi i też chyba to nie to tym razem. Marzy mi się ciepła plaża, piaseczek, wypoczynek, a nie ganianie po mieście. mmm.. aż się rozmarzyłam.... tylko te ceny mnie przerażają i to, że to wszystko tak na szybko.. bo jakby nie patrzeć, 3 miesiące to nie jest dużo, a i ceny maleć nie będą.. :roll:
kurka.. aż myślę, czy nie przesunąć ślubu na później :wink:

Kacper idzie naprzód :D dziś sam już poszedł do kuwety i jeszcze do tego zakopał!!! to znaczy, że raczej go nie bolało. jak boli to ucieka :ok: dość długo siedział jednak, więc się domyślam, że nie leciało tak sprawnie jak by mogło.. :roll: ale liczę, że krok po kroku.... trzymajcie kciuki! 8)
Obrazek

catawba

Post » Śro mar 10, 2010 21:10 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Haniu, ale miałaś przeżycia. Teraz z Kacperkiem może być tylko lepiej :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw mar 11, 2010 8:57 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Cześć! :D
Obrazek

maggia

Post » Czw mar 11, 2010 9:18 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Hannah12 pisze:Haniu, ale miałaś przeżycia. Teraz z Kacperkiem może być tylko lepiej :ok:

oj przeżyłam swoje.. pierwszy raz w życiu tak się bałam i czułam bezradna.. jednak ten tż u boku robi swoje :roll: na szczęście dziś wraca 8)
a tak, człowiek sam w domu siedzi i myśli.. Kacprowe samopoczucie bardzo wpływa na moje. Kota boli, ja beczę.. kot się bawi, ja w euforii.. 8)
na szczęście badanie krwi wykazało, że nerki są w porządku.
od wczoraj sika sam i zakopuje :D dzięki za kciuki Haniu, musi być tylko lepiej :ok:
ale ja bacznie obserwuję.. :twisted:
Obrazek

catawba

Post » Czw mar 11, 2010 9:22 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:Cześć! :D

cześć Madziu :)
wczoraj pytałam w biurze podróży o wycieczki... masakra.. nie dość, że drogie, to jeszcze przebrane. ale takie all inclusive w eleganckim hotelu mi się marzy.. i to jak! jak obejrzałam fotki z hotelu, pokoju, plaże, okolica.. ehh..
chyba jednak pojedziemy pod namiot :roll:

obeszłam też M1 i Maltę i nigdzie nie było sklepu z sukienkami :roll: mogę do ślubu iść w letniej? :mrgreen:
Obrazek

catawba

Post » Czw mar 11, 2010 16:39 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

A patrzyłaś w sklepie BAF - właścicielka jest z Poznania. Ma sklepy w Panoramie - hala Górecka i w Rondzie, oba na pietrze.
Bardzo ładne sukienki na różne okazje są też w sklepie na ul. Głogowskiej, ja osobiście tam nie byłam, ale już widziałam kreacje u paru osób. Sklep jest na wysokości gdzieś między parkiem a kolejnym przystankiem. Po przeciwnej stronie parku, podobno dopasowują na miarę i mogą uszyć na marę. Teraz mnie przez parę dni nie będzie, ale mogę potem dopytać dokładnie o adres i nazwę.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw mar 11, 2010 17:02 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

słyszałam o sklepie w Panoramie. Nie znam nazwy, ale być może to właśnie ten. też sobie przypominam, że w Rondzie też widziałam sklep z sukniami.
dzięki za namiary :) na pewno zajrzę do tych sklepów, a na Głogowskiej pewnie go znajdę jak już się tam zapuszczę.

tż już przyjechał :D dobrze, że jeszcze mam 3 dni urlopu.. 8)
Obrazek

catawba

Post » Pt mar 12, 2010 17:12 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

bry
matko boska ale ty dzielna jesteś i Kacperek też - oby nigdy więcej takich przygód :ok:

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Sob mar 13, 2010 7:35 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

oj tak Aniu, oby nigdy więcej... :roll: aż się boję wyjeżdżać w podróż poślubną bez kotów..
wczoraj byliśmy u weta, dostaliśmy kolejne wskazówki co do postępowania i .. żyjemy dalej i obserwujemy 8)
niestety już od poniedziałku do pracy.. :roll:
Obrazek

catawba

Post » Nie mar 14, 2010 11:15 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Doczytałam. O rany, współczuję przeżyć .
Kciuki za zdrowie Kacperka :ok:

Co do sukienki - rozumiem,ze może byc wizytowa..może poszukaj z zwykłych sklepach odzieżowych..? Taki np. Semper ma calkiem ładne sukienki i niedrogie..w Monnari czy Solarze już droższe..piękne jedwabne były w Simple - takie o dziewczęcym kroju..ślicznie byś Haniu wyglądała..
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

[poprzednia][następna]