Gratulacje wyniku! To chyba całkiem nieźle w tak krótkim czasie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze to nie popularne ale mam ten sam problem jak ty... przygotuj delikatnie skore wczesniej, przed wakacjami. Zafunduj sobie 2-3 sesje w tygodniowych odstepach w solarium przed urlopem. Pomaga! Ja tez jestem bledziuch ale widze po ostatniej grecji - nie cierpialam z powodu czerwonej opaleninzy. Ladnie sie przyrumienilam, bez czerwonego kolorku. Bo skora juz byla jakos oswojona z UV.
Aia pisze:Aż sobie westchnęłam po przeczytaniu, tego co napisałaś o Stelli, bo się rozczuliłamBardzo lubię odczuwać sympatię zwierzęcia, że nie jestem mu obojętna, że mi ufa i jesteśmy dla siebie ważni.
Irlandzka Myszka pisze:Za mlodego uparlam sie zeby opalic nogi. Juz w lutym zaczelam regularne sesje z kwarcowka. Cale lato w krotkich spodenkach i w mojej opinii to zjarana bylam jak Murzyn. Dobre samopoczucie mialam do poczatku wrzesnia kiedy spotkalam ciocie a ta sie zapytala dlaczego w taki upal w bialych rajstopach chodze i czy mi nie goraco. Po tym mi przeszlo opalanie.
Moli25 pisze:Ah Stella, jak moja Duza przeczytała ze okazujesz duzo czułości swojej Duzej to powiedziała ze spakuje mnie w kartonik zrobi dziurki i wysle do Irlandii na nauki. Ale czy my sie dogadamy po irlandzku? Przydały by mi sie wakacje od Fuksa, tak 3 dni spokoju na drapaku badz na krzesełku, on taki brojnik ze Ci powiadam. Jak bedziesz miec chęć to daj znac, spakuje myszki i przylece do Ciebie kotolotem
Moli
PixieDixie pisze:Molciu kochana, a bierzesz cos mocniejszego pod pache?? bedziecie ze Stella balange robic??
PixieDixie pisze:Kasia a gdzie jedziecie?? Macie juz cos? Bo nie wiem co przegapilam w watku przez te moje zaleglosci
Moli przyjezdzaj do TG to blizej niz tachac sie do Irlandi:D
Ehh baby baby fajnie by sie bylo kiedys spotkac. Kasia kiedy bedziesz w polsce co? Ty na slask przylatujesz co nie ??:D
Spotkanie forumowe V2 to by bylo cos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości