InkaPigulinka - teraz ja :) cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 8:47

pom pom

dzień dobry
to ja Emo
lubicie oliwki??

ja tak
moja Pani mówi, że jestem nienormalny :D:D

pozdrawiam urodzinowo cokolwiek to znaczy, jeszcze nie miałem urodzinów

cortunia

Od: Wto lis 07, 2006 17:36

Post » Pon wrz 24, 2007 8:53

Dziendobry Inciu jak tam się czujesz po urodzinkach?co dostalaś od Pańci?
Muńka

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pon wrz 24, 2007 8:54

Ja już miałam urodzinki. Ale już wcześniej wiedziałam, co to jest, bo w maju to miał Psotuś, a w czerwcu Kulka. Mówię Wam, jak to fajnie mieć urodziny: jst pyszna wyżera, goście i pezienty :) I est się najważniejszym w domu :)
Ale za to nie wiem, co to są oliwki: Pańcia nigdy tego do domu nie przynosi :( Emo, opowiedz mi o oliwkach :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 24, 2007 9:34

oliwki są zielone, pachnące jak nei wiem co i pyszne tak, że Pancia musi mi dawać bo nie mogę wytrzymać tak je chce
Lola mówi, że sa zielone i obślizgłe i ona tego jeść nie będzie
i dobrze
będzie dla mnie więcej.

:D

Emo łasuch

cortunia

Od: Wto lis 07, 2006 17:36

Post » Pon wrz 24, 2007 9:39

To muszę Pańcię namówić, żeby mi przyniosła oliwki :) Dziadek je kupuje i Pańcia je u niego jada. Dlaczego mi ich nie przynosi???

MaryLux

Post » Pon wrz 24, 2007 9:39

Spóźnione wybacz Ineczko

Droga Inko cóż Ci dam
Jedno serce tylko mam
A w tym sercu róży kwiatek
Żyj Ineczko nam 100 latek
Obrazek

Zyczy Ci MIA z Kocią rodziną i Duzymi

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon wrz 24, 2007 9:48

Wyobraźcie sobie, że na urodzinki dostałam Prawdziwy List. Zaraz Wam go przepiszę :)

Kochama Ineczko :!:
Psot na pewno dużo Ci o mnie opowiadał. Już od ponad roku mieszkam za Tęczowym Mostem z naszą Mamą, siostrą Czarnulką i naszym przyjacielem - pieskiem Azorkiem. Przeprowadziłam się tam, kiedy Ty byłaś w brzuszku Twojej Mamy. Jestem tu naprawdę szczęśliwa, zwłaszcza od dnia, kiedy Ty zajęłaś moje łóżeczko obok Psotka. Bardzo się o niego martwiłam, bo kiedy odeszłam, był cały czas smutny i przygnębiony. A ja wtedy naprawdę tęskniłam do Mamy i nie umiałam się zdecydować, czy wolę być z Nią, czy z bratem. W końcu Mama przekonała mnie, żebym dołączyła do Niej. Jak to dobrze, że Ty wtedy mogłaś zająć moje miejsce. Intuicyjnie odkryłaś to, jakie są ulubione pieszczoty mojego brata. Dzięki Tobie Psot znów czuje się potrzebny. Bądźcie szczęśliwi razem.
Pigułka
PS Twoja Mama bawi się często ze mną na Tęczowych Łąkach. Kiedy już będzie na to gotowa, pomacha Ci łapką z Tęczy. Bądź cierpliwa.

MaryLux

Post » Pon wrz 24, 2007 9:51

Mijeczko, dziękuję :):):) A kiedy Ty masz urodzinki?

MaryLux

Post » Pon wrz 24, 2007 9:51

MaryLux pisze:Wyobraźcie sobie, że na urodzinki dostałam Prawdziwy List. Zaraz Wam go przepiszę :)

Psot na pewno dużo Ci o mnie opowiadał. Już od ponad roku mieszkam za Tęczowym Mostem z naszą Mamą, siostrą Czarnulką i naszym przyjacielem - pieskiem Azorkiem. Przeprowadziłam się tam, kiedy Ty byłaś w brzuszku Twojej Mamy. Jestem tu naprawdę szczęśliwa, zwłaszcza od dnia, kiedy Ty zajęłaś moje łóżeczko obok Psotka. Bardzo się o niego martwiłam, bo kiedy odeszłam, był cały czas smutny i przygnębiony. A ja wtedy naprawdę tęskniłam do Mamy i nie umiałam się zdecydować, czy wolę być z Nią, czy z bratem. W końcu Mama przekonała mnie, żebym dołączyła do Niej. Jak to dobrze, że Ty wtedy mogłaś zająć moje miejsce. Intuicyjnie odkryłaś to, jakie są ulubione pieszczoty mojego brata. Dzięki Tobie Psot znów czuje się potrzebny. Bądźcie szczęśliwi razem.
Pigułka
PS Twoja Mama bawi się często ze mną na Tęczowych Łąkach. Kiedy już będzie na to gotowa, pomacha Ci łapką z Tęczy. Bądź cierpliwa.

to chyba najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki można sobie wymarzyć.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 24, 2007 10:08

MaryLux pisze:Wyobraźcie sobie, że na urodzinki dostałam Prawdziwy List. Zaraz Wam go przepiszę :)

Pigułka

Ineczko bardzo piekny prezent
Az sie łza zakreciła w oku mojej Pańci gdy mi czytała
Ja juz miałam urodzinki w sierpniu

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon wrz 24, 2007 12:26

Mijeczko, cieszę się, że jesteś moją Przyjaciółką :)
A kiedy masz imieninki? Ja nie wiem, ale mogłabym je mieć co tydzień :)

MaryLux

Post » Pon wrz 24, 2007 12:43

Ineczko, wszystkiego naj naj dla Ciebie! Dużo myszek i zabawek, ciepłego słoneczka, dobrego jedzonka i oczywiście zdrowia :D

Merivka i Rozalka

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon wrz 24, 2007 13:43

Merivko i Rozalko, dziękuję :):) Zostańcie w moim wątku, będziemy się razem bawić :) :surprise: :catmilk: :torte:

MaryLux

Post » Pon wrz 24, 2007 13:49

Ineczko, cały czas jesteśmy i po cichutko podczytujemy! :D

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon wrz 24, 2007 13:52

To jeszcze popiszcie :) :balony: :balony: :balony:

MaryLux

[poprzednia][następna]