Cudny trójkącik, a Ineczka jaka namiętna Wszystkie koty ci się udały, ale ja jednak głosuję na ogon Elvisa! Jak by chciał, mógłby im wszystkim ten ogon służyć za kołdrę
Elvis przy Ince i Mechatym, jest po prostu OGROOOOOOOOOOOOOMNYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni jak kociątka przy nim wyglądają Jest piękny, to umaszczenie, ten ogon, ta minka uwielbiam tego kota
Szukając mco, szukaliśmy kociaka z dłuuugim, puchatym ogonem bo od tego zaczęła się miłość do tej rasy. Proszę się nie śmiać poniżej jest pierwowzór Elvisa. He, he jak my się dopatrzyliśmy jakichś podobieństw z mco to ja nie wiem Fetorka ogon ma trochę bardziej puchaty od naszego drugiego dachowca gdy kupiliśmy Elvisa miał długaśny ogon, ale łysy jak u szczurka, wyglądał co najmniej komicznie... ale teraz ogon jest przepiękny, bardziej puchaty niż chcieliśmy najdłuższy włos jaki znaleźliśmy w jedzeniu miał 18cm Wczorajsze ważenie Elvisa wskazało 8,7kg, mógłby już przestać rosnąć bo już teraz jest duży problem z podniesieniem go
Chciałabym oznajmić, ze nasze ukochane puchate srebro skończyło rok w takim się zakochaliśmy
w takim jeszcze bardziej i zdecydowaliśmy, że będzie nasz taki jest teraz
pomponmamo, Fetorka i Kiciuś zostały w domu moich rodziców.
Czy to małe cudo to jest Elvis?! zdecudowanie można dla niego stracić głowę...
Wszystkiego najlepszego koteczku z okazji urodzin.To Elvis ma urodziny razem z moją Zuzą