blaski i cienie życia z kotem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
» Wto kwi 02, 2013 10:16
Re: Kot-najlepszy przyjaciel.
Przyniosłam wczoraj od mamy borówki i wsadziłam do wody. Dziś rano w borówkach brakowało połowy wody. Obie kitki mają szczególne upodobania do picia wody smakowej. Pytałam kiedyś weta czy nie zaszkodzi im a może brakuje im po prostu jakiś witamin.Zaczął się ze mnie śmiać i wytłumaczył że koty jak ludzie mają swoje gusta i guściki a moje lubią wodę borówkową.

-
Ewa L.

-
- Od: Śro lut 27, 2013 20:02
» Wto kwi 02, 2013 10:50
Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.
Kocham cię mój maleńki - twoja mama Zuzia!
-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 13:23
Zuziu i Polciu, może pokażecie te zabawki ktore kupiła Wam Duża ??
Pozdrawiamy w ten śniegowy pluchowaty dzień

-
MonikaMroz

-
- Od: Nie lip 24, 2011 9:30
» Wto kwi 02, 2013 13:50
MonikaMroz pisze:Zuziu i Polciu, może pokażecie te zabawki ktore kupiła Wam Duża ??
Pozdrawiamy w ten śniegowy pluchowaty dzień

Ok przewiń stronkę wstecz to zobaczysz nasze zabawki bo duża nam foty pstryknęła

-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 13:55
Toffie [*] 15.03.2016r. ,
Kubuś [*] 07.12.2016r. ,
Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.
-
Miraclle

-
- Od: Wto maja 10, 2011 10:47
» Wto kwi 02, 2013 17:30
Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.
Dzień dobry Mamusiu!
U nas Święta były spokojne, sporo spalismy, duża więcej się z nami bawiła.
Mamy nową kolezankę - Amcię, trochę podobna do Kacperka, ale drobna i delikatna, jak to dziewczyna.
Ja przed świętami kilka razy kichnąłem i duża mi wciskała do pysia takie obrzydliwe coś. Kacperek też dostawał wczesniej to obrzydliwe, ale teraz już nie dostajemy, bo nie kichamy.
Jesteśmy bardzo gzeczne kotecki i wcale nie rozrabiamy, nic ostatnio nie stłuklismy ani nie przewrócilismy. Za to dziś dostalismy jeszcze jeden drapak, taki sam jak juz mamy - z dziurą na dole i posłankiem na górze. I przyszła tez zabawka dla Ciebie i Polci - Duża nie rozpakowała, bo w środku jest ładny zapach i ma pachnieć u Was
Wasze zabaweczki są bardzo fajne, Duża mi pokazywała, ale na razie nie kupiła nam takich, bo musimy pomagać jednej cioci, u której jest bardzo dużo kotków. Zresztą i tak mamy fajne zabawki.
Ja też cię kocham Mamusiu! Fajnie, że możemy do siebie pisać.
Twój Gucio
-
jolabuk5
-
- Od: Nie paź 16, 2005 14:56
» Wto kwi 02, 2013 18:31
Przykucniemy w kąciku i poczytamy

,

-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
-
Iza_
-
- Od: Sob paź 22, 2011 8:45
» Wto kwi 02, 2013 19:15
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Plecak gotowy,jadę w gości 
Koteńko a tego śniegu na dworku nie boisz się?

Nie. Śnieg znikł.
-
MaryLux
-
- Od: Pon paź 16, 2006 14:21
» Wto kwi 02, 2013 19:37
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!
Dzień dobry Mamusiu!
U nas Święta były spokojne, sporo spalismy, duża więcej się z nami bawiła.
Mamy nową kolezankę - Amcię, trochę podobna do Kacperka, ale drobna i delikatna, jak to dziewczyna.
Ja przed świętami kilka razy kichnąłem i duża mi wciskała do pysia takie obrzydliwe coś. Kacperek też dostawał wczesniej to obrzydliwe, ale teraz już nie dostajemy, bo nie kichamy.
Jesteśmy bardzo gzeczne kotecki i wcale nie rozrabiamy, nic ostatnio nie stłuklismy ani nie przewrócilismy. Za to dziś dostalismy jeszcze jeden drapak, taki sam jak juz mamy - z dziurą na dole i posłankiem na górze. I przyszła tez zabawka dla Ciebie i Polci - Duża nie rozpakowała, bo w środku jest ładny zapach i ma pachnieć u Was
Wasze zabaweczki są bardzo fajne, Duża mi pokazywała, ale na razie nie kupiła nam takich, bo musimy pomagać jednej cioci, u której jest bardzo dużo kotków. Zresztą i tak mamy fajne zabawki.
Ja też cię kocham Mamusiu! Fajnie, że możemy do siebie pisać.
Twój Gucio
Dzień dobry Guciu!
Miło że napisałeś i że jesteś już zdrowy.Bardzo się cieszę że macie nowy drapak i zabawkę dla nas - Polcia bardzo się ucieszy jak jej powiem
Dziś nasza duża też oglądała drapak w zooplusie taki fajny z legowiskiem na górze ,dwoma półokrągłymi platformami i leżanką na dole. Powiedziała że jak uzbiera troszkę pieniążków to też nam taki kupi. Ma 112 cm i jest troszkę wyższy niż ten który teraz mamy. Kosztuje 199 zł. Duża mówi że jest fajny i napewno nam się spodoba.Pozdrawiam wszystkich i opiekuj się Guciu nową koleżanką.
Twoja mamusia Zuzia!

-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 19:39
Iza_ pisze:Przykucniemy w kąciku i poczytamy

Bardzo serdecznie zapraszamy.
Rozgość się,poczytaj i pooglądaj!

-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 19:40
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Plecak gotowy,jadę w gości 
Koteńko a tego śniegu na dworku nie boisz się?

Nie. Śnieg znikł.
Inusiu a u nas bardzo dużo śniegu ale już nie pada i dziś nawet świeciło słonko

-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 19:42
To lecę, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani słońca. A saszetki przywiozę.
-
MaryLux
-
- Od: Pon paź 16, 2006 14:21
» Wto kwi 02, 2013 19:42
MalgWroclaw pisze:Fajnie jest pisać do kotprzyjaciół.
Fasolka
Bardzo fajnie!
Cieszymy się Fasolko że nas odwiedzasz
Zuzia i Polcia!
-
Ewa L.

-
» Wto kwi 02, 2013 19:44
MaryLux pisze:To lecę, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani słońca. A saszetki przywiozę.
Przylatuj przylatuj - zapraszamy i na sankach pozjeżdżamy!
-
Ewa L.

-