Mereth a masz transporterek na kółkach?
Ja moich łaciatych chudzinek w jednym nie mogłam unieść, a co dopiero takich dwóch dobrze zbudowanych mężczyzn

Chłopaki nie dajcie się - schowajcie się gdzieś dobrze ...
Gagat ciagle wożony do weta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
talaaa pisze:witam Zorku, Pulpeciku, Mereth!
my też nie lubimy wycieczek do weta, ale Kornik lada dzien tez musi sie wybracna przegląd
bedziemy trzymać kciukołapki!
Z&K
Hannah12 pisze:Cześć,
chłopaki wiejcie gdzie sie da.
Nas tez niby tylko na przegląd zabrali i co dwa dni kuli i jeszcze tabletę na odrobaczanie włożyli do pyska. P&H
Avian pisze:Cześć Łaciate
Mereth a masz transporterek na kółkach?
Ja moich łaciatych chudzinek w jednym nie mogłam unieść, a co dopiero takich dwóch dobrze zbudowanych mężczyzn![]()
![]()
Avian pisze:Chłopaki nie dajcie się - schowajcie się gdzieś dobrze ...
Gagat ciagle wożony do weta![]()
czarna.wdowa pisze:Ja jak widzę transporter i krzątających się Dużych chowam sie na szafie![]()
a u weta chowam się pod poduszke w transporterku![]()
Sarabka
MaryLux pisze:Psota dalej nelecka tlochem boli, wienc go Doctorro musi kujać. Dlacego ta goopia nelka nie da Psotusiowi spokoju?
Inka
talaaa pisze:wiatmy wyścigowców
wczoraj prawie zdemolowaliśmy dom![]()
spadła cała zawartosc szafki kuchennej takiej z przyprawami, olejami, oliwami itp bo Kornikowi udało sie tam wleźć a zdzicha też chciała
i spadło to co na bufecie bo Kornik wpadł w poślizg jak skakal z lodówki![]()
a jak tam u Was?
Z&K
talaaa pisze:wiatmy wyścigowców
wczoraj prawie zdemolowaliśmy dom![]()
spadła cała zawartosc szafki kuchennej takiej z przyprawami, olejami, oliwami itp bo Kornikowi udało sie tam wleźć a zdzicha też chciała
i spadło to co na bufecie bo Kornik wpadł w poślizg jak skakal z lodówki![]()
a jak tam u Was?
Z&K
Mereth pisze:
O kurcze, ale nabroiliścieMy na kuchenną szafkę nie wchodzimy i Duża mówi, że bardzo dobrze, bo szafeczka niby nie jest taka stabilna i mogłaby spaść. Ciekawe czy by mój ciężar wytrzymała ? Bo Pulpiego by pewnie nawet nie poczuła
![]()
Zorek z Pulputkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 65 gości