Dorta i ajmk są chyba u nas pierwszy raz

Witajcie, dziewczyny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziemowit pisze:dzińdybry
ja chyba jestem jakimś dobrym człowiekiem czy cóś podobnego![]()
...no, bo położyłem się o 5 i ktoś mnie obudził przed chwilą... mało, to jeszcze mi nawtykał, że normalni ludzie to o tej porze nie śpią
no i wcale nie mam przez to gorszego humoru i nawet byłem miły
Femka pisze:ok, B-dur mnie przywołała do porządku
przez dwa ostatnie dni albo migrenowa byłam, albo domek Pietrynkowy przyjmowałam.
Zatem w kwestii Joli.goc.
Są możliwości następujące:
1. wpłaty gotówkowe,nawet bardzo drobne albo bezpośrednio na konto Joli, albo ustalamy na czyje i potem łączną kwotę do Joli (a tutaj rozliczenie).
2. zakładanie bazarków własnych na rzecz Joli
3. poprowadzenie bazarka w imieniu Sihai,która nie umie tego robić, ale podarowała fajowską książkę
4. licytowanie bazarków założonych przez innych
5. podrzucanie bazarków dla Joli, wtym ze szczególnym uwzględnieniem naszych, a już całkiem szczególnie Skaski,która dzielnie walczy o kasę dla Joli.
Proszę się zgłaszać. Jak widać, zadania są różne.
CAŁY CZAS PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE KAŻDA POMOC JEST BARDZO WAŻNA, A BRAK KASY TO ŻADEN WSTYD. Osobiście informuję, że ja już w tym miesiącu limit wpłat wyczerpałam i nikt nie wyciśnie ze mnie ani złotówki. Ale coś wygrzebię na bazarek i będę bardzo aktywnie podrzucać inne.
Pięciopunktowa powyższa lista nie jest zamknięta i pomysły oraz wszystkie propozycje mile widziane![]()
KOCHAM WAS
Femka pisze:Od dzisiejszego wieczora Guzik - Zarazek mieszka z nami i u nas czeka na swój nowy domek. Od jutra ruszają ogłoszenia. Na razie jest nadpodziw spokojnie. Widocznie moje Szczypiory solidnie zresocjalizowane, a uprzejmość mają po mnie.
Zaglądajcie do wątku Zarazka Guzika i trzymajcie kciuki
Suselek pisze:Femka pisze:Od dzisiejszego wieczora Guzik - Zarazek mieszka z nami i u nas czeka na swój nowy domek. Od jutra ruszają ogłoszenia. Na razie jest nadpodziw spokojnie. Widocznie moje Szczypiory solidnie zresocjalizowane, a uprzejmość mają po mnie.
Zaglądajcie do wątku Zarazka Guzika i trzymajcie kciuki
![]()
![]()
czegoś tu nie rozumiem...
A co do akcji... w razie potrzeby, mogę podnosić bazarki
No i gdyby ktoś jednak zechciał kupić ode mnie obrazki z podpisu to 10% pójdzie do Joli.goc
Femka pisze:varia pisze:Dobry wieczór?
varia
kopę lat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości