skaskaNH pisze:Femka - od tej strony Cie nie znałam![]()
Tak sie zżyłaś z nim emocjonalnie?
Jak coś lub ktoś nie jest zołzowaty to się szybko zżywam.
emocjonalnie

kto kupi moje zżycie już widzę koty Joli.goc w czapeczkach na Wigilii

Moderator: Moderatorzy
skaskaNH pisze:Femka - od tej strony Cie nie znałam![]()
a to dziwne, bo ten wizytownik byl u mnie przez dluzszy czas, wiec pewnie przelazlo cos na niegoFemka pisze:skaskaNH pisze:Femka - od tej strony Cie nie znałam![]()
Jak coś lub ktoś nie jest zołzowaty to się szybko zżywam.
emocjonalnie
Femka pisze:kto kupi moje zżycie już widzę koty Joli.goc w czapeczkach na Wigilii
skaskaNH pisze:Ewung, super, dziekuje bardzo
Ja jeszcze poszukam cos na temat tych sluchawek.
EDIT: wydaje mi sie, ze skoro na stronie nokii pisza, ze te sluchawki sa kompatybilne z n70-tką, to juz zadnych przejsciowek nie trzeba. Wiekszosc nokii ma wejscie takie jak maja te sluchawki, gorzej byloby, np z modelem 5200, bo tam jest wejscie jak do normalnej mp3-ki.
P.s. Znajomy ma chyba tez n70, postaram sie go zlapac dzis wieczor albo jutro i sprawdzic, tak bedzie najlepiej
skaskaNH pisze:Aktualizacje ofert zrobiłam w pierwszym poście, tu też przypomne, że:
- gąbkę licytujemy do przyszłej środy 19.12., najwyższa oferta AdrianaPl - 22 zl
- ramkę licytujemy rownież do przyszłej środy, 19.12., najwyższa oferta - Sihaja, za cene wywoławczą 7 zł
- słuchawki licytujemy do przyszłego czwartku 20.12., najwyższa oferta Ewung - 20 zł
To juz 49 zł na koty zdrojowe
Został tylko samotny wizytownik - co prawda Femka go miala przez krótki czas, ale tylko wirtualnie, wiec naprawde nie ma sie czego obawiać![]()
Zapraszam
skaskaNH pisze:Ewung - słuchawki zostały sprawdzone na N70, działaja bez problemu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 241 gości