Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 12:06 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
Brawo!
Ja mam szary garnitur. I bialy krawat.

Mrukret

A my mamy trzykolorowe sukieneczki.
Kretki

Ach, te dziewczyny... :roll:

Mru

To źle? Nie podobamy Ci się ? :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2009 12:07 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

A ja jestem tylko czarno ( no jak słońce świeci to czekoladowo) biały.. A wy takie kolorowe...
Rambuś rozmarzony
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pt gru 18, 2009 12:07 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:To źle? Nie podobamy Ci się ? :roll:

No tez cos! :oops:
Nawet w dresach podobalybyscie mi sie :oops:

M.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 12:09 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Znajoma która nie znosi kotów-w związku z czym nie jest zapraszana, stwierdzila ostatnio, że powinnam raczej pogać dzieciom, a nie tyle pieniedzy na koty wydawać. Przeszlo mi koło ucha, bo przyzwyczajonam. A ona tylko o dzieciach gada. Swoich wnukach. Na co aktualnie chorują, jakie kupki mają, co raobią, itp. Na okrągło. I ja to znosze! 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:09 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:

M.

Kretki w dresach... Wyobraziłam to sobie... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pt gru 18, 2009 12:10 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze: A ja jestem tylko czarno ( no jak słońce świeci to czekoladowo) biały.. A wy takie kolorowe...
Rambuś rozmarzony

Teraz już ten blask kolorków przeszedl na Ciebie też Rambusiu. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:10 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:

M.

:oops: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:11 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:
Dorota pisze:

M.

Kretki w dresach... Wyobraziłam to sobie... :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: Ale fajne!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:14 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:Znajoma która nie znosi kotów-w związku z czym nie jest zapraszana, stwierdzila ostatnio, że powinnam raczej pogać dzieciom, a nie tyle pieniedzy na koty wydawać. Przeszlo mi koło ucha, bo przyzwyczajonam. A ona tylko o dzieciach gada. Swoich wnukach. Na co aktualnie chorują, jakie kupki mają, co raobią, itp. Na okrągło. I ja to znosze! 8O

Przerabiałam ostatnio to u teściów... "Po co wy tak ciągle latacie do weterynarza z tym kotem? Jak ma (zacytuje mimo, że nie znoszę tego słowa) "zdechnąć" to i tak "zdechnie" a tak tylko pieniądze marnujecie..."

No masakra jakaś...
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pt gru 18, 2009 12:17 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:Znajoma która nie znosi kotów-w związku z czym nie jest zapraszana, stwierdzila ostatnio, że powinnam raczej pogać dzieciom, a nie tyle pieniedzy na koty wydawać. Przeszlo mi koło ucha, bo przyzwyczajonam. A ona tylko o dzieciach gada. Swoich wnukach. Na co aktualnie chorują, jakie kupki mają, co raobią, itp. Na okrągło. I ja to znosze! 8O

No, ciekawa jestem, jak ona dzieciom pomaga... Raczej nie sądzę.
A co do dzieci - im bardziej patrzę na moich siostrzeńców tym bardziej wiem, że nie bardzo mi dzieci pasują. Są słodkie jako niemowlęta - potem stają się coraz bardziej nieznośne. Gdybym miała dziecko, zapewne byłabym nadopiekuńczą matką, dlatego chyba dla obu (w tym jednej potencjalnie) stron jest dobrze, jak jest.
:)
Też się czasem nasłucham, ale... olać to :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 12:19 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:

Przerabiałam ostatnio to u teściów... "Po co wy tak ciągle latacie do weterynarza z tym kotem? Jak ma (zacytuje mimo, że nie znoszę tego słowa) "zdechnąć" to i tak "zdechnie" a tak tylko pieniądze marnujecie..."

No masakra jakaś...

Ożesz.. Za zdechńąć już bym im coś powiedziala. O reszcie nie wspomne..Skąd tacy się biorą? Jak mozna do tego stopnia być niewrażliwym na żywe istoty? Już nie mówię o wielkiej miłości, ale bez przesady. I jak sobie radzisz?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:21 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

NIe rozumiem tego słowa. Chyba tylko w języku polskim ono istnieje. W innych językach zwierzęta umierają. Skąd to u nas się wzięło??

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 12:21 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:

No, ciekawa jestem, jak ona dzieciom pomaga... Raczej nie sądzę.
A co do dzieci - im bardziej patrzę na moich siostrzeńców tym bardziej wiem, że nie bardzo mi dzieci pasują. Są słodkie jako niemowlęta - potem stają się coraz bardziej nieznośne. Gdybym miała dziecko, zapewne byłabym nadopiekuńczą matką, dlatego chyba dla obu (w tym jednej potencjalnie) stron jest dobrze, jak jest.
:)
Też się czasem nasłucham, ale... olać to :)

A pomaga. Swoim i wnukom. Ma wręcz obsesję na ich punkcie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:23 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:NIe rozumiem tego słowa. Chyba tylko w języku polskim ono istnieje. W innych językach zwierzęta umierają. Skąd to u nas się wzięło??

Dla mnie też to słowo ma obrzydliwy wydźwięk. Żywa istota umiera nie zdycha..A nawet nie wiem, jak to w obcym języku. Nie ma słowa zdychać? Chyba generalnie jest?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 12:24 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Biedny koci brzuszek.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]