Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:(...) Pójdę z torbami
zutor pisze:Hipcia pisze:Strasznie misie to podoba i zawsze wtedy marzę, żeby zobaczyć jak robi duży ogon taki kot długowłosy. To musi być cudne.
Hipciu, specjalnie dla ciebie, co prawda nie w stanie szczoty, ale w stanie spoczynku ogon Karolka. szczota wygląda podobnie, tyle że jeszcze bardziej:
[img][img]http://images31.fotosik.pl/352/c725d97eb71f352am.jpg[/img][/img] po kliknięciu zdjęcie powiększy się
czitka pisze:Ja wiedziałam od początku, że Cosia jest beznadziejna, ma krzywe łapki tylne i chyba najkrótszy ogonek na forumI!
Nelly pisze:czitka pisze:Ja wiedziałam od początku, że Cosia jest beznadziejna, ma krzywe łapki tylne i chyba najkrótszy ogonek na forumI!
Nenene, najkrótszy to ma chyba Maurycy wyszło mi 23, z włosami 30, włosy widać maskują skutecznie krótkość ogonka, bo zawsze myślałam, że na normalny cokolwiek to znaczy. Biedny Maurycy
czitka pisze:Dyskusja trwa, do czasu jej zakończenia udzielam sobie urlopu postowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 361 gości