A to akurat jest Karmelek z Orionem oni wszyscy uwielbiają myć się nawzajem zależy który którego dorwie nie pomyślałam żeby podpisać już to nadrabiam .
Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 20:52 przez Annaa, łącznie edytowano 1 raz
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Orion z uporem maniaka gania wszystkie cienie , co w połączeniu z jego niezdarnością jest zajęciem dość niebezpiecznym Czasem robiąc coś zauważam kątem oka Orionka skaczącego na ściany i łapiącego umykające cienie ,gorzej że w takich momentach kociak nie zauważa przeszkód stojących na drodze i rozbija się o nie Wczoraj z taką fascynacją gonił cienie w łazience, że bidulek wpadł do wanny na szczęście pustej a my cały czas martwimy się żeby tylko czegoś sobie nie zrobił.
Dzisiaj Orion wykazał się bystrością o jaką go wcale nie podejrzewałam jadłam kanapki a przy mnie sępili Oskar i Orion spadł mi plasterek wędliny i ku mojemu zaskoczeniu Orion błyskawicznie przykrył łapką wędlinę , aż Oskar zaskoczony nie wiedział co się stało podzieliłam im ten plasterek i obaj byli zadowoleni
Zadziwiające Mądre kiciunie Moje jak coś wyżebrzą to warczą na siebie. Ale najczęściej Erwin zje swoje i to, co dostała reszta On ma chyba żołądek bez dna.
To chyba Erwin ma największą siłę przebicia Yuki i Oskar też zawsze warczą jak coś dostaną a Orion często nie załapuje co się dzieje Jak daję im jakieś smakołyki to robię to na cztery ręce sprawiedliwie żeby każde wiedziało że dostanie ,wtedy jest spokój